Jump to content
POLITISTI.ro

Domiciliul din buletin

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!
Problema mea este legata de domiciliul din buletin: am fost luat in spatiu de catre o persoana cu care ulterior m-am certat. Poate cineva sa-mi spuna daca acea persoana poate sa faca vre-o schimbare fara consimtamantul meu (in sensul ca ar putea instiinta autoritatea ca nu mai doreste sa ma tina in spatiu, si astfel actul meu de identitate sa fie “anulat”). Trebuie sa mentionez ca lucrez in strainatate si ma preocupa faptul ca as putea intampina dificultati in momentul in care as vrea sa vin in concediu acasa.
Multumesc celor care ar fi amabili sa ma lamureasca! Deasemeni as vrea sa stiu daca o persoana din ro precum tatal meu care ma v a lua in spatiu ar putea sa faca asta fara prezenta mea?

• Displace 2
Publicat

Politia Romana nu se ocupa cu eliberarea actelor de identitate. De aceasta activitate se ocupa un serviciu aflat in componenta primariilor.
Totusi:
1. Proprietarul imobilului poate solicita instantei de judecata evacuarea ta din domiciliul sau si schimbarea actului tau de identitate.
2. In momentul in care iti va expira actul de identitate nu vei mai putea sa soliciti eliberarea unui nou act cu aceeasi adresa, fara acordul celui cu care te-ai certat.
3. Este nevoie de prezenta ta pentru a depune documentele necesare eliberarii noului act de identitate, dar si pentru a fi fotografiat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.