Jump to content
POLITISTI.ro

Sistemul public de pensii ar putea fi desfiintat !

Postare recomandată

Publicat

Desfintam pensia, corelativ desfiintam si guvernul si parlamentul si ne privatizam cu totii. Atentie domnule Boc, ca eu si altii vom avea pretentii sa ne recuperam proprietatea, adica suma cu care am cotizat la casa de pensii pana acum si daca nu are guvernul bani o sa ma indestulez din proprietaile si conturile dumneavoastra si a urmasilor dumneavoastra. Atentie mare nu va jucati cu focul si va bateti joc si de viitorul propriilor dumneavoastra copii, ca inca nu au nici o vina. Domnul Stoica a terminat cu retrocedarile, nu mai este banoasa aceasta pseudoactivitate? Isi creeaza alt job \"curat\" din care sa stoarca bani?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

.... Atentie domnule Boc, ca eu si altii vom avea pretentii sa ne recuperam proprietatea, adica suma cu care am cotizat la casa de pensii pana acum si daca nu are guvernul bani o sa ma indestulez din proprietaile si conturile dumneavoastra si a urmasilor dumneavoastra. Atentie mare nu va jucati cu focul si va bateti joc si de viitorul propriilor dumneavoastra copii, ca inca nu au nici o vina.

Eu cred ca Boc e de-a dreptul speriat de atentionarile d-stra. E bagat sub biroul de la Palatul Victoria si socoteste pe degete cam cati bani are sa va dea.

Nu pricepeti ca statul (indiferent de stat) e cel mai mare hot din istoria omenirii. Oricum ar fi, orice s-ar intampla, el va iesi pe plus.... Si asta cu pensiile, modul in care e organizat sistemul, nu de la Boc ni se trage, ci de la un neamt Otto von Bismarck, mare cancelar al Germaniei, la vremea lui...... Asa ca mai usurel cu pianul pe scari.

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

o mica intrebare... daca sistemul public de pensii pica... cei care toata viata au platit bani din salariu pt o pensie la stat... nu au si pensie privata... ce vor face? :blink:

Modificat de LEX91SPETSNAZ
Publicat

Vor trece la metoda indienilor irochezi in ceea ce priveste pensionarea.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.