Jump to content
POLITISTI.ro

Taxa timbru mediu


Mihutdragos

Recommended Posts

Buna,

1. Doresc să achiziționez o masina cumpărată în leasing în 2004 si la terminarea contractului în 2008 a fost înmatriculată pe firma( proprietara în acest moment). În contabilitate nu există documente care să ateste plată taxa sau ne se găsesc (personalul din acea perioadă s-a retras). Considerați că ar fi putut plăti taxa????

2. Acest autoturism îl mai pot inmatricula cu nr provizorii???? 

Va multumesc

 

Edited by Mihutdragos
Link to comment
  • Moderator

Şi cam care ar fi legătura dintre taxa pentru timbru de mediu, înmatriculări, numere provizorii şi Poliţia Română sau poliţişti?

Poliţia Română nu se mai ocupă de înmatriculări sau permise de peste zece ani de zile. Nu mai are astfel de atribuţii, sunt alte instituţii ce se ocupă de aşa ceva, nu poliţia.

Link to comment

1. În perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2008 pentru toate autovehiculele înmatriculate în România s-a plătit taxa de poluare. Apoi este cazul maşinilor cu norma de poluare Euro 4, dar care nu depăşeau 2000 cmc capacitate cilindrică, care au fost scutite de la plata taxei pe poluare în perioada noiembrie 2008 – ianuarie 2010.
Deci, ar trebui să mergi la ANAF şi să întrebi dacă pentru acest autovehicul s-a plătit sau nu taxa de poluare.
2. Nu!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.