Jump to content
POLITISTI.ro

Înmatriculare autovehicul avariat - transcriere

ionutn

Recommended Posts

Buna ziua,

Pe 07.03.2016 am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o persoana fizica pentru o masina care este inmatriculata deja in Romania.

A doua zi am avut accident (nefiind eu vinovat). Intre timp fostul proprietar a scos certificatul fiscal de la primaria lui, iar eu am luat-o in evidenta la primaria mea.

Masina neavând autentificarea facuta, am sunat la RAR pentru programare. Problema este ca masina este nedeplasabila, iar cei de la RAR au mentionat ca trebuie sa vina pe roti si nu pe platforma.

La cum se misca lucrurile cu societatea de asigurari, masina nu va fi reparata in cele 30 zile de la dobandire.

Va rog, daca puteti, ajutati-ma cu niste informatii: este posibila înmatricularea dupa cele 30 de zile si daca da, care ar fi pasii de urmat?

Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare.

Cu stima.

Edited by ionutn
  • Marius changed the title to Înmatriculare autovehicul avariat - transcriere
  • 7 years later...

Buna ziua, vreau sa cumpar un autoturism vechi nefunctional, pentru anumite piese de care am nevoie de pe el, doresc sa il transcriu pe mine si in timp sa il radiez la cerere. La inmatriculari se cere itp valabil,  fiind nefunctional, nici vorba de a i se putea da itp, cum fac sa il pot transcrie pe mine in acest caz.

Multumesc!