Jump to content
POLITISTI.ro

Telefon uitat in taxi !

DnF

Recommended Posts

Buna seara, sambata seara cand m-am intors acasa cu taxi-ul mi-am dat seama ca am uitat telefonul fix cand am coborat din taxiu , am incercat sa il localizez prin "Find my Iphone" a doua zi pentru ca nu aveam un pc in acea seara . Telefonul era inchis dar mi-a aratat ultima locatie . Am setat modul Pierdut si am lasat nr. tatalui meu cu mesajul de baza "Acest telefon este pierdut etc..(nu stiu exact) " Astazi la ora 21h22 am primit mail pe contul iCloud ca telefonul meu a fost gasit prin zona Rahova (am adresa exacta) si un mesaj pe telefonul tatalui meu unde imi spunea sa ma loghez ca sa vad locatia , nu stiu ce mi-a trecut prin cap si m-am logat ...si surpriza ,iPhone-ul a fost sters din contul meu . Am salvat adresa ,dar ce e de facut in cazul asta ? Nu am fost la politie sa declar nimic deocamdataa pentru ca am zis ca numai e nicio sansa , dar cum am primit adresa in seara asta sa mai fie ceva de facut ? Am factura,serie,imei ...tot defapt . Multumesc !

• Member

Vezi art. 243 din Codul penal

PS: Politia Romana nu este firma de recuperari !

Multumesc pentru raspuns . Inteleg ca nu este firma de recuperare,dar s-a intamplat sa pierd telefonul asta e,acum ar trebuii sa ma duc singura la aceea persoana sa il recuperez sa inteleg ? 

Edited by Marius
Nu mai cita postarea anterioară, pentru că e INUTIL şi interzis de regulamentul acestui website. Pentru a adăguga o postare foloseşte editorul de text aflat în partea inferioară a paginii.