Jump to content
POLITISTI.ro

Telefon uitat in taxi !


DnF

Recommended Posts

Buna seara, sambata seara cand m-am intors acasa cu taxi-ul mi-am dat seama ca am uitat telefonul fix cand am coborat din taxiu , am incercat sa il localizez prin "Find my Iphone" a doua zi pentru ca nu aveam un pc in acea seara . Telefonul era inchis dar mi-a aratat ultima locatie . Am setat modul Pierdut si am lasat nr. tatalui meu cu mesajul de baza "Acest telefon este pierdut etc..(nu stiu exact) " Astazi la ora 21h22 am primit mail pe contul iCloud ca telefonul meu a fost gasit prin zona Rahova (am adresa exacta) si un mesaj pe telefonul tatalui meu unde imi spunea sa ma loghez ca sa vad locatia , nu stiu ce mi-a trecut prin cap si m-am logat ...si surpriza ,iPhone-ul a fost sters din contul meu . Am salvat adresa ,dar ce e de facut in cazul asta ? Nu am fost la politie sa declar nimic deocamdataa pentru ca am zis ca numai e nicio sansa , dar cum am primit adresa in seara asta sa mai fie ceva de facut ? Am factura,serie,imei ...tot defapt . Multumesc !

Link to comment

Multumesc pentru raspuns . Inteleg ca nu este firma de recuperare,dar s-a intamplat sa pierd telefonul asta e,acum ar trebuii sa ma duc singura la aceea persoana sa il recuperez sa inteleg ? 

Edited by Marius
Nu mai cita postarea anterioară, pentru că e INUTIL şi interzis de regulamentul acestui website. Pentru a adăguga o postare foloseşte editorul de text aflat în partea inferioară a paginii.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.