Jump to content
POLITISTI.ro

Doresc sa obtin permisul de conducere in Romania

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, 

Doresc sa obtin permisul de conducere in Romania, desi de mai bine de doi an am resedinta in Emiratele Arabe Unite.

Vin frecvent in Romania, la intervale de 4-5 luni, pentru perioade de 5-10 zile. Este posibil sa fac partea teoretica o data, apoi peste cateva luni cateva ore de condus si apoi peste inca niste luni sa dau si examenul? 

Am cautat informatii similare si pe alte forum-uri, insa nu am gasit nimic concret. Va multumesc anticipat.

Seara buna!

• Marius a modificat titlul în Doresc sa obtin permisul de conducere in Romania
  • Moderator
Publicat

Doar persoanele cu domiciliul sau reşedinţa în România ori care dovedesc că se află la studii în România de cel puţin 6 luni, pot solicita obţinerea permisului de conducere autorităţilor competente să le examineze.
În acest sens, au domiciliul sau reşedinţa în România persoanele care se află în una dintre următoarele situaţii:
- locuiesc în mod obişnuit cel puţin 185 de zile într-un an calendaristic la o adresă sau la adrese din România datorită unor legături personale şi profesionale ori datorită unor legături personale care relevă legături strânse cu adresa sau adresele din România, dacă persoanele nu au legături profesionale;
- revin periodic la o adresă din România datorită unor legături personale cu adresa respectivă, deşi locuiesc alternativ în locuri diferite, situate în două sau mai multe state membre ale Uniunii Europene ori ale Spaţiului Economic European ori în Confederaţia Elveţiană, deoarece legăturile lor profesionale sunt într-un loc diferit de cel al legăturilor personale;
- locuiesc în mod obişnuit la o adresă din România datorită legăturilor personale cu adresa respectivă, deşi locuiesc temporar şi în alt stat membru al Uniunii Europene ori al Spaţiului Economic European ori în Confederaţia Elveţiană pentru îndeplinirea unei activităţi sau misiuni cu durată determinată.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.