Jump to content
POLITISTI.ro

Sfat dosar inmatriculare


Virgiliu

Recommended Posts

Buna ziua.

Am si eu o intrebare. Daca am facut dosarul pentru inmatriculare definitiva si mi-a fost respins pe motiv ca adresa din contractul de vanzare cumparare nu corespunde cu cea de pe

CMR (masina a fost adusa pe platforma din Germania), ce pot face? Mi s-a spus ca trebuie sa am contract de vanzare cumparare intre mine si targul de masini (Autohaus) intrucat de acolo a fost ridicata masina.

Link to comment

Buna seara. Persoanele competente sa va dea un raspuns corect si obiectiv sunt cele din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din subordinea Prefecturii judetului unde aveti domiciliu. Sau, daca este mai "comod", discutati cu persoanele din cadrul firmelor (de obicei, se afla pe langa sediul Serviciului) ce se ocupa de intocmirea dosarelor (poate au mai intalnit astfel de spete). Sau, incercati sa refaceti contractul de vanzare cumparare cu Autohaus-ul respectiv (asa cum vi s-a si spus). Alte variante nu prea sunt. Mai multa atentie pe viitor (mici "probleme", dar destul de costisitoare).

Link to comment

Va multumesc pentru sfat. Cred ca singura varianta ramane cea in care sa discut cu cei de la Seerviciul Public Comunitar Regim Perimse de Conducere si Inmatriculare. Problema era ca pe contractul de vanzare cumparare trecusem numele si adresa ultimului proprietar din Germania. Omul isi dusese masina la targ (Autohaus) si platforma o ridicase de acolo. Voi vedea cum pot rezolva problema.

Edited by Marius
NU mai cita postarea anterioară pentru că e INUTIL şi interzis de regulament
Link to comment
  • 2 weeks later...

Buna ziua,

Ma puteti lamuri cu urmatorul aspect?

Am cumparat o masina adusa din Germania si neinmatriculata.

Vanzatorul din Bucuresti mi-a data brief-ul mic, brief-ul mare si un CMR (masina a fost adusa pe platforma). El a facut un contract de vanzare cumparare pe loc intre mine si proprietarul

din Germania. La inmatriculari mi-au spus ca nu e valabil asa ceva. In schimb actele masinii (brief-urile) sunt in regula, iar masina apare ca fiind radiata din Germania.In plus masina a fost verificata si nu e furata si nici n-a avut accidente.Ce pot face?

Orice sfat mi-ar fi de ajutor. Multumesc.

Link to comment

Buna ziua.

Am si eu o intrebare. Daca am facut dosarul pentru inmatriculare definitiva si mi-a fost respins pe motiv ca adresa din contractul de vanzare cumparare nu corespunde cu cea de pe

CMR (masina a fost adusa pe platforma din Germania), ce pot face?

Mi s-a spus ca trebuie sa am contract de vanzare cumparare intre mine si targul de masini (Autohaus) intrucat de acolo a fost ridicata masina, desi in realitate masina a fost ridicata de la proprietar de acasa si apoi platforma s-a dus la Autohaus de unde a mai ridicat doua masini iar CMR-ul l-a facut la Autohaus, incluzand toate cele trei masini.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.