Jump to content
POLITISTI.ro

Modificare atributii din fisa postului


luciaan

Recommended Posts

Buna ziua.As vrea sa stiu daca este legal ca o politista care lucreaza la Serviciul cazier Judiciar sa poate fi pusa, cica prin dispozitie data de inspectorul sef,  sa execute munca.  la Centrul de Arest  din acelasi Inpectorat. Si as vrea sa mai stiu daca e legal sa i se intocmeasca anexa la fisa postului in acest sens???

Stiu ca ti se poate modifica fisa postului dar nu sa ti se dea atributii in alte Servicii, ci strict in cadrul Serviciului in care lucrezi

Link to comment
  • Marius changed the title to Modificare atributii din fisa postului

În ce constă dispoziția șefului inspectoratului? Bănuiesc că este vorba de o dispoziție privind detașarea persoanei pe acel post, sau delegarea și atunci normal că se întocmește o nouă fisș a postului. În ambele situații este necesar acordul polițistului.

Link to comment

Inspectorul sef raspunde pentru dispozitiile scrise pe care le da. Se poate face anexa la fisa postului daca titularul este de acord si o semneaza.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.