Jump to content
POLITISTI.ro

Modificare atributii din fisa postului

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.As vrea sa stiu daca este legal ca o politista care lucreaza la Serviciul cazier Judiciar sa poate fi pusa, cica prin dispozitie data de inspectorul sef,  sa execute munca.  la Centrul de Arest  din acelasi Inpectorat. Si as vrea sa mai stiu daca e legal sa i se intocmeasca anexa la fisa postului in acest sens???

Stiu ca ti se poate modifica fisa postului dar nu sa ti se dea atributii in alte Servicii, ci strict in cadrul Serviciului in care lucrezi

• Marius a modificat titlul în Modificare atributii din fisa postului
Publicat

În ce constă dispoziția șefului inspectoratului? Bănuiesc că este vorba de o dispoziție privind detașarea persoanei pe acel post, sau delegarea și atunci normal că se întocmește o nouă fisș a postului. În ambele situații este necesar acordul polițistului.

Publicat

Inspectorul sef raspunde pentru dispozitiile scrise pe care le da. Se poate face anexa la fisa postului daca titularul este de acord si o semneaza.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.