Jump to content
POLITISTI.ro

Specializare si repartitie orase


otilia1595

Recommended Posts

Din experienta voastra de politisti, care credeti ca este cea mai buna specializare pentru o fata ofiter si care ar fi cel mai dezvoltat oras ce poate fi ales la repartitie?

  • Upvote 1
Link to comment

Daca ne asculti pe toti, fiecare oras are si minusuri si plusuri, dar te sfătuiesc sa alegi sa lucrezi cat mai aproape de casa. Cat despre specializare poti sa faci ce vrei numai sa nu fi prea sensibila la anumite cazuri.

Edited by DanielConstantin
Link to comment

@otilia1595, depinde din ce zonă provii și unde îți dorești să activezi. Ce criterii ai pentru a alege ”acest oraș dezvoltat”?

În legătură cu linia de muncă, ar trebui să știi mai bine ce îți dorești și ce ți se potrivește. Cred că ai avut ocazia în perioada stagiilor de practică să îți faci măcar o idee despre munca de poliție. Tu ce îți dorești să alegi?

Link to comment
în urmă cu 14 ore, iav a scris:

purtător de cuvânt, dar este concurență mare.

... si trebuie sa ai "chemare", dar si talent, iar "cineva" sa te recomande! :naughty:

 

On 26.02.2016 at 17:21, otilia1595 a scris:

care credeti ca este cea mai buna specializare pentru o fata ofiter si care ar fi cel mai dezvoltat oras ce poate fi ales la repartitie?

Cel mai indicat ar fi sa lucrezi la SICE sau la SIC, iar ca localitate eu te sfatuiesc sa alegi municipiul Brasov.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 years later...

Bună ziua! As dori sa stiu daca la repartizarea de la absolvirea unei scoli de politie(Cluj/Campina) pe lista  sunt locuri separate pentru cei care vor sa mearga la transporturi sau si acele locuri sunt  incluse in cele 41 judete+mun. Bucuresti.

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua! Intrebarea e in titlu, exista cineva dintre dumneavoastra care a facut acest lucru si stie cat de greu sau usor este sa te muti de la ordine publica la rutiera,criminalistica sau altele? Cat dureaza mutarea si in functie de ce se realizeaza? Multumesc.

Link to comment
  • Active member

Teoretic te poți muta destul de repede dacă găsești loc liber și primești acceptul de a pleca de unde ești și acceptul de primire, să îi zic asa, din partea șefului structurii unde vrei sa mergi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.