Jump to content
POLITISTI.ro

aplicarea legii functionarului public


iulian41

Recommended Posts

Salut!

Am deschis acest topic pentru a semnala liderilor de sindicat, CNP, etc..o situatie des invocata de guvernanti...In general cand e vorba de disponibilizari sau cand e vorba de interpretarea legii 188 a functionarului public, toti juristii ministerului fac trimitere la aceasta lege ca si cand ar fi cel mai nimerit act...ceea ce vreau sa supun atentiei este urmatorul aspect: de ce nu se face trimitere la aceasta lege si atunci cand este vorba de drepturi?

De exemplu..de ce nu se face referire la transformarea posturilor? Ma refer aici la agentii cu studii superioare..de ce nu li se transforma postul in posturi de ofiter? E doar un exemplu din multe altele..cred ca sindicatele ar trebui sa expuna si aceasta problema "legiuitorilor" cu ocazia dezbaterii statutului politistului si sa armonizeze in sfarsit cele doua legi ( ale functionarului public si statutul politistului). In acest mod, s-ar face reduceri semnficative in ceea ce priveste scolarizarea viitorilor ofiteri, cu trimitere evidenta la durata mult mai scurta a cursurilor de formare a politistilor din alte state "cu apa calda" si cu accent pe perfectionarea in campul muncii si performantele individuale!

va multumesc!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.