Jump to content
POLITISTI.ro

Amenzi neplatite. Ce se întâmplă?


catalin90

Recommended Posts

va salut , intentionez , ca in vara cand ajung in tara , sa dau la scoala de politie , de la Campina , am insa o nelamurire , acum 3 ani am vandut fosta mea masina unui individ , de atunci inca e trecuta pe mine la impozit , pe langa asta mai am si niste amenzi de circulatie neplatite , trebuie sa fiu pe 0 , la taxe si impozite ca sa pot aplica , la acea scoala ?!

multumesc .

Link to comment

nu cred ca tine de fentatul legii aici , amenzile o sa le platesc , dar masina de la impozit , nu stiu ce-am sa fac , motorul e mare , impozitul anul e undeva la 900 de ron , sa inteleg ca trebuie sa fiu pe 0 ?

Link to comment

Ca să fii polițist trebuie să știi cum se poate fenta legea,  să prinzi infarctorii, dar trebuie ca să aplici această lege în litera și spiritul ei. Dacă ți-ai luat amenzi, înseamnă că nu ai respectat legea, deci nu poți fi polițist.

 

Link to comment
  • 4 years later...

Acum o luna am luat o amenda din lg61/1991 in valoare de 250 lei. Azi s-a facut o luna de la neplata amenzii, trebuia sa ajung sa o platesc insa nu am mai avut timp.

Intrebarea mea este ce se va intampla daca a trecut termenul de o luna, se dubleaza amenda?

Link to comment
  • Marius changed the title to Amenzi neplatite. Ce se întâmplă?

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.