Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuita la distanta


dulcica
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna seara,

Am o problema care tine de aproximativ 4-5 luni, sunt sunata cu numar ascuns sau cu numar, pe telefonul meu mobil, pe fixul de acasa iar mai nou pe fixul de la serviciu. Sunt foarte speriata deoarece sunt mai mult singura acasa, sotul meu calatorind foarte mult.Numerele de pe care sunt sunata sunt multe-0757606572(am primit si mesaj), 0784166095(ma suna acasa si la serviciu si cere cu mine dar cand raspund imi inchide, este o femeie),0215276726...si multe altele. Tin sa precizez ca toate aceste telefoane au inceput din momentul in care socrilor mei li s-a spart casa, noi stand la o distanta de un bloc fata de ei. Ulterior hotii au fost prinsi, chiar mama unuia dintre ei a luat legatura cu noi ca sa ne retragem plangerea fata de fiul sau, lucru pe care l-am facut, totusi a tinut sa ne spuna ca cei care au spart casa au fost trimisi la sigur si ca acele persoane care au ordonat spargerea ne cunosc foarte bine. Am incercat sa mai vb cu baiatul si cu masa lui dar au spus ca momentan le este foarte frica sa ne spuna cine sunt de fapt cei care au ordonat fapta.  Intre timp cineva mi-a incercat de vreo 3 ori usa de la intrare. As vrea sa stiu daca pot depune o plangere la politie chiar daca persoanele care ma suna nu ma ameninta. Imi doresc ca totul sa se termine si sa fim lasati in pace. Va multumesc anticipat

Link to comment
  • Marius changed the title to Hartuita la distanta
  • Moderator
  • Solution

Vrei să depui plângere la poliţie, iar după să o retragi, la fel cum ai făcut-o şi în cazul spargerii casei? Superb!

Poliţiştii muncesc, identifică autorii şi strâng probe, iar la final persoana păgubită îşi retrage plângerea, derbedeul scapă de pedeapsă. 

  • Upvote 4
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.