Jump to content
POLITISTI.ro

Permis conducere revocat in Marea Britanie


ionut1987

Recommended Posts

Buna tuturor,

Doresc sa postez si eu o intrebare legata de un prieten!

El a trecut examenul de conducere in Romania in 2015 recent a venit in UK la schimbat cu permis britanic dupa care a fost oprit de politie si neavand asigurare la masina pe numele lui aceastia i-au confiscat masina si i-au dat 6 puncte amenda.

Conform legislatiei din UK avand permisul mai nou de 2 ani acestia i-au revocat permisul de conducere el trebuind sa treaca din nou examenul de condus in vederea redobandirii permisului!

Intrebarea mea este :Are el dreptul sa mai conduca pe teritoriul Romaniei ar avea dreptul sa isi redobandeasca permisul de Romania fiind revocat pe spatiul Marii Britanii!

Va multumesc anticipat!

Link to comment

"Prietenul tau" nu mai are dreptul sa conduca autovehicule pe drumurile publice pentru ca dreptul de a conduce i-a fost revocat. Trebuie sa sustina examen in Marea Britanie pentru redobandirea permisului de conducere deoarece permisul a fost emis de autoritatile britanice. Deasemenea permisul de conducere nu poate fi redobandit in Romania pentru ca "prietenul tau" nu mai figureaza in evidente ca posesor de permis de conducere valabil emis de autoritatile romane.

  • Upvote 4
Link to comment
  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.