Jump to content
POLITISTI.ro

De la politia locala pot sa ma transfer la MAI


ElDiablo

Recommended Posts

Va salut ! Am si eu o mica intrebare. Daca ma angajez la politia locala , pot pe viitor sa ma transfer la Jandarmerie, Politia Romana, etc ? Si nu ma refer la transfer fara examen sau fara scolarizare, daca renunt , pot opta pe alt domeniu MAI

PS: Un politist local este obligat prin contract sa nu renunte la acea functie o perioada anume ?

OFF : Sunt nou pe forum, nu stiu daca am postat unde trebuie.

Link to comment
  • Moderator

De celelalte institutii nu stiu, dar la Politia Română cu sigurantă nu te poti transfera. 

Dar fiind vorba de politia LOCALĂ,  umblă vorba că datorită profesionalismului dovedit în combaterea traficului de pătrunjel, cică toti ăstia de la Interpol, Europol, CIA, NSA, se bat să recruteze oameni din rândul acestor serifi stelari de la locală. 

  • Upvote 5
Link to comment

O să vedeți că odată cu angajările din sursă externă care se vor face or să vină și destui locali. Deja au „cursuri” făcute și „experiență”.

Link to comment
On 03.02.2016 at 17:35, ElDiablo a scris:

Un politist local este obligat prin contract sa nu renunte la acea functie o perioada anume ?

Localii sunt simpli functionari publici si sunt angajati ai primariilor. Asa zisa politie locala este de fapt o directie sau un serviciu in cadrul primariilor, fara personalitate juridica, care nu a avut si nu are nicio legatura cu MAI ori cu Politia Romana. Localii sunt fostii gardieni publici si nu sunt politisti in adevaratul sens al cuvantului. Sunt niste impostori!

 

On 03.02.2016 at 17:35, ElDiablo a scris:

Daca ma angajez la politia locala , pot pe viitor sa ma transfer la Jandarmerie, Politia Romana, etc ? Si nu ma refer la transfer fara examen sau fara scolarizare, daca renunt , pot opta pe alt domeniu MAI

Da, poti! Dar, nu la Jandarmerie sau la Politia Romana! In schimb te poti transfera la alta directie sau la alt serviciu din cadrul primariei, cum ar fi la directia de taxe si impozite, la serviciul de salubritate si curatenie stradala sau la serviciul de evidenta a populatiei. Depinde doar de structura organizatorica a primariei respective si, bineinteles, de tine, daca ai sau nu ai "chemare" pentru meseria de gardian local.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Marius changed the title to De la politia locala pot sa ma transfer la MAI
  • 7 years later...
  • Member

Dacă intri la Academie - forma de invatamant "la zi", iti dai demisia și stai cazarmat acolo, fie dacă intri la FR, poți și lucra în cei 3-4 ani cât ești student.

După ce termini Academia, nu prea mai ai cum sa ai doua joburi asa ușor... sunt doar cateva, dar asta e o alta discuție. 

Edited by Roby
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.