Jump to content
POLITISTI.ro

De la politia locala pot sa ma transfer la MAI

Postare recomandată

Publicat

Va salut ! Am si eu o mica intrebare. Daca ma angajez la politia locala , pot pe viitor sa ma transfer la Jandarmerie, Politia Romana, etc ? Si nu ma refer la transfer fara examen sau fara scolarizare, daca renunt , pot opta pe alt domeniu MAI

PS: Un politist local este obligat prin contract sa nu renunte la acea functie o perioada anume ?

OFF : Sunt nou pe forum, nu stiu daca am postat unde trebuie.

Publicat

O să vedeți că odată cu angajările din sursă externă care se vor face or să vină și destui locali. Deja au „cursuri” făcute și „experiență”.

Publicat
On 03.02.2016 at 17:35, ElDiablo a scris:

Un politist local este obligat prin contract sa nu renunte la acea functie o perioada anume ?

Localii sunt simpli functionari publici si sunt angajati ai primariilor. Asa zisa politie locala este de fapt o directie sau un serviciu in cadrul primariilor, fara personalitate juridica, care nu a avut si nu are nicio legatura cu MAI ori cu Politia Romana. Localii sunt fostii gardieni publici si nu sunt politisti in adevaratul sens al cuvantului. Sunt niste impostori!

On 03.02.2016 at 17:35, ElDiablo a scris:

Daca ma angajez la politia locala , pot pe viitor sa ma transfer la Jandarmerie, Politia Romana, etc ? Si nu ma refer la transfer fara examen sau fara scolarizare, daca renunt , pot opta pe alt domeniu MAI

Da, poti! Dar, nu la Jandarmerie sau la Politia Romana! In schimb te poti transfera la alta directie sau la alt serviciu din cadrul primariei, cum ar fi la directia de taxe si impozite, la serviciul de salubritate si curatenie stradala sau la serviciul de evidenta a populatiei. Depinde doar de structura organizatorica a primariei respective si, bineinteles, de tine, daca ai sau nu ai "chemare" pentru meseria de gardian local.

• Apreciez 1
  • Marius a modificat titlul în De la politia locala pot sa ma transfer la MAI
  • 7 ani mai târziu...
Publicat

Buna, vreau sa intru la academia de politie anul viitor si am vrut sa stiu daca pot fi si politist local si politist din cadrul MAI. Multumesc in avans!

• Moderator
Publicat (modificat)

Dacă intri la Academie - forma de invatamant "la zi", iti dai demisia și stai cazarmat acolo, fie dacă intri la FR, poți și lucra în cei 3-4 ani cât ești student.

După ce termini Academia, nu prea mai ai cum sa ai doua joburi asa ușor... sunt doar cateva, dar asta e o alta discuție. 

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.