Jump to content
POLITISTI.ro

Incadrare directa 2016


StefanGrigore

Recommended Posts

Dupa cum probabil stiti MAI a facut un comunicat de presa, daca il pot numi asa (pe Facebook), legat de faptul ca anul acesta vor face angajari directe. Tin sa precizez ca am o admitere ratata la Academia de Politie (la 3 intrebari), pentru care m-am pregatit destul de mult. Am cam "inaintat" in varsta (am facut si o facultate civila inainte)  si incepe sa ma bata gandul si spre scoala de politie. As dori sa stiu ce cuprinde aceasta incadrare directa si cum s-ar putea ea face (nu ma intereseaza criteriile pentru dosar), stiu ca acest lucru s-a mai intamplat cel putin o data in istoria postdecembrista si probabil cativa dintre voi ati prins-o. De ce toti politistii activi stramba din nas cand aud de acest lucru? Cred ca aceasta incadrare se va face pe baza criteriilor care au fost si pana acum si dupa vor fi sub tutela o perioada de timp. Nu este in avantajul vostru? 

123123.jpg

Edited by StefanGrigore
 • Downvote 7
Link to comment
 • Moderator

Ca să înţelegi anomalia acestor încadrări, încearcă un exerciţiu de imaginaţie: dacă te îmbraci într-un halat alb şi te duci într-un spital, înseamnă că eşti medic ori asistent şi poţi acorda asistenţă medicală? Niciodată. 

Pentru a te lămuri citeşte aici:

 

şi aici:

 

 

 • Upvote 6
Link to comment

Am citit acele articole inainte de a scrie postul si nu m-au convins, in sensul ca e scris de o singura persoana care isi spune opinia.

Legat de exercitiul tau de imaginatie: vorbim de asistenti medicali in acest caz si nu, nu pot acorda asistenta medicala. Dar pot conduce o salvare, pot cara o targa, si pot acorda primul ajutor, iar in acest fel asistentul principal este menajat. Acest lucru il pot face pe o perioada de 1-2 ani pana cand voi fi initiat in tainele medicinei. Nu ar trebui pusa problema si asa?

 • Downvote 10
Link to comment
 • Moderator

Nu reuşeşti să faci diferenţa între un şofer sau brancardier şi asistent medical? După logica ta orice şofer de ambulanţă sau brancardier dintr-un spital, după 1-2 ani poate acorda şi asistenţă medicală. Nu e de mirare că NU ai reuşit să intri la Academie, nu faci decât să confirmi că procesul de selecţie e unul eficient. Din cele două postări nu ai înţeles nimic. Orientează-te către alt domeniu, poliţia e o pălărie mult prea mare pentru tine.

Topic închis. 

 • Upvote 7
Link to comment
 • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.