Jump to content
POLITISTI.ro

Pot pica vizita medicala?


Pov

Recommended Posts

As dori sa adresez o intrebare cuiva care se pricepe, legat de admiterea la academie. Este vorba despre vizita medicala: am o cicatrice mica la ureche, dar este destul de vizibila. Pot pica la vizita medicala din cauza ei? Iar ca o alta intrebare, in ce mod ne verifica?

Edited by Pov
Link to comment

Suntem doar polițiști, nu și medici. Răspunsul la această întrebare nu-l polți afla decât de la medicii din cadrul centrului medical din județul tău.

Edited by iav
  • Upvote 1
Link to comment

Multumesc pentru raspunsuri, dar as mai astpta un raspuns la aceasta intrebare si de la cineva cu o problema asemanatore (o cicatrice pe mana, brat, picior,etc.). Ca fapt divers, ati auzit motivele pentru care se pica aici? Ma intereseaza detaliile aceste pentru ca sunt in clasa a XI- a si as vrea sa stiu daca ma pot axa pe materiile pentru admitere la academie(indiferent de ce se spune despre viata de politist).

Link to comment
  • 6 months later...

Salut! As dori sa devin politist de frontiera, dar chestia e ca nu stiu daca o sa trec de vizita medicala ( sau trec de vizita si pic la contravizita). Problema mea e ca mi-a cazut caninul din dreapta, sus, am fost la stomatolog si mi-a spus ca nu am dintele (radacina) , eventual mi-a cazut prea devreme si am accelerat cresterea dintelui permanent cand eram mic. MI-a spus ca nu poate sa mi-l puna, ca e pacat sa-mi slefuiesc dintii de la varsta asta ( 18 ani ) si sa incerc sa-l pun pe la 20 si ceva de ani. Un implant dentar e intre 1000-3500 euro si nu cred ca o sa reusesc sa fac implantul din cauza situatiei mele financiare. Totusi, mi-a zis ca nu e asta o problema la vizita medicala, insa eu nu stiu ce sa cred.

Cam cat de mare credeti ca este aceasta problema ? Am sanse sa devin politist? 

P.S.: Cand vorbesc nu se observa, dar daca zambesc...

Link to comment

 Buna ziua!  Sunt eleva in clasa a-XII-a ( voi promova in 2017)  si mi-am dorit sa dau la Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, dar nu stiu daca voi fi admisa deoarece am prolaps de valva mitrala si am intrebat daca as mai putea aplica in acesta facultate dar nu mi-a oferit un raspuns concret. Considerati ca nu as avea sanse sa intru? Sa trec de examinarea medicala?  Acesta problema cardiaca minora pe care o am sa reprezinte un impediment?  Va multumesc anticipat!

Link to comment
  • Member

Puncte oficiale de vedere nu va putem da noi. Mergeri la medicul IPJ/DGPMB pentru asta.

Parerea mea e ca cel cu dintele are sanse, insa cu inima nu cred si e si periculos. Se depune efort fizic intens si e mult stres, au murit oameni perfect sanatosi in conditiile astea de munca...

Edited by bozo
  • Upvote 1
Link to comment
  • 2 weeks later...

Dacă am probleme cu stomacul, helicobacter, mai exact, pot intra la academie? Menționez că nu se poate trata, mi se face rău dacă mănânc prea multe prăjeli, grăsimi, sau beau sucuri acidulate. Cum am spus, bacteria e deja prea mare pentru a fi tratată.

Link to comment
  • Moderator

Alexandra, nu suntem medici! Mergi si cere o parere la Centrul medical judetean al MAI de care apartii pentru a fi corect indrumata!

Edited by danpin
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.