Jump to content
POLITISTI.ro

Permis italian anulat în Italia. Pot conduce acolo cu permis românesc?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, as avea o întrebare , in urma cu 3 luni mi-a fost ridicat permisul italian in Italia pentru consumul de alcool,nu am cauzat accidente, am colaborat cu organele de poliție, am avut alcoolemia de peste 1,50 ceea ce înseamnă dosar penal si suspendarea apoi anularea permisului de conduce între 1 an si 2 ani... Mi s-a spus ca ma pot înscrie la școala de șoferi in romania atâta timp cat permisul a fost anulat si nu suspendat, si exact asta am facut, mi-am scos cazierul am facut înscrierea urmează să-mi dau examenul , întrebarea mea este... Pot conduce pe teritoriul Italiei cu permisul românesc înainte de cei 2 ani de restricție? Sau in alte state din u.e ? Aștept răspuns va urez o zi buna

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.