Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare talon la modificare CIV


gabiandreicristian

Recommended Posts

Va salut! Am scos instalatia GPL de pe masina. Am fost la RAR si am modificat CIV. Intrebarea mea este daca, sunt nevoit sa schimb talonul ( GPL-ul este mentionat in partea de jos). Daca da, ce acte am nevoie si daca primesc dovada de circulatie pana iese talonul nou. Locuiesc la 30 de km. fata de resedinta de judet si unii imi spun ca se da dovada altii ca nu.

Link to comment

Multumesc pentru raspuns! Actele, probabil sunt, cerere, copie, copie, copie....ma descurc la " masina de scris" Nu stiu daca pot sa ma duc cu masina (intorc) sau cu transportul in comun.... Primesc dovada de circulatie?

 

 

Edited by gabiandreicristian
Link to comment
  • Moderator

Nu ştiu sigur, pentru că serviciile de înmatriculări nu mai au legătură cu Poliţia Română de multă vreme, dar din ce îmi amintesc certificatul se trimite prin poştă, iar de la ghişeu primeşti o dovadă înlocuitoare.

Link to comment
  • Moderator

Evidenţa înmatriculărilor şi eliberarea certificatelor de înmatriculare NU se mai face de către Poliţia Română de ani buni. Ironia ta e penibilă şi ieftină, doar trădează un tupeu prostesc şi o lipsă de bun simţ. Mergi la aleşii tăi locali (ăia pe care i-ai votat în schimbul unei găleţi), pentru că în subordinea lor au fost trecute înmatriculările, permisele şi examinările, să te lămurească ei, că ei sunt mult mai aproape de un cetăţean ca tine, ce îşi doreşte mură-n gură.
Acest topic se închide.

Link to comment
  • Catalin locked this topic
  • Marius unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.