Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate retine certificatul pentru transparenta geamurilor fata avand certificat de conformitate R.A.R

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Poate sa imi retina un agent certificatul de inmatriculare pentru geamuri ionizate fata pe motiv ca sunt prea inchise, avand certificat de conformitate si omologare R.A.R, fara a insotit de un echipaj R.A.R sau a verificat transparenta cu un dispozitiv doar vizual?

• Marius a modificat titlul în Se poate retine certificatul pentru transparenta geamurilor fata avand certificat de conformitate R.A.R
Publicat (modificat)

Dar poate să îmi refuze să scriu obiectiunile în proces și să vină să imi ceara actele după ce  parcat și am ieșit din mașină fără să îmi facă semnal de oprire.  Agentul ce care v-am zis mai sus mi-a reținut certificatul în mod abuziv am omologare valabilă mașină a trecut rar-ul. Și am mai scos o omologare nou. M-a amenințat de ori înainte ca mă prinde si ma arde.

Modificat de allyn
  • Moderator
Publicat

Cine ţi-a spus că tu ai dreptul să scrii în procesul verbal de constatare a făcut mişto de tine. Dacă ai obiecţiuni, le faci cunoscute poliţistului, iar acesta le consemnează în rubrica "Alte menţiuni" din procesul verbal. La final, verifici dacă au fost consemnate şi semnezi în dreptul menţiunilor respective. În rest poveştile ăstea cu abuzuri sunt specifice găgăuţilor care nu reuşesc să promoveze examenului de Bacalaureat şi chiar nu e recomandabil să le îngroşi rândurile.
Încearcă te rog să citeşti postarea anterioară cu voce tare, eventual pe silabe ori litere şi poate reuşeşti să pricepi ce scrie acolo. Dacă nu reuşeşti, nu-i nicio problemă, nu se supără nimeni, trebuie doar să ţii minte că e necesar să renunţi la ionizarea geamurilor de la portierele faţă dacă mai vrei să circuli cu maşina respectivă. 

• Apreciez 4
Publicat

Domnule autoturismul nu are geamuri ionizate față. Și era parcata nu m-a oprit. Eu eram afară din mașină. Mi-a cerut și trusă și exintor. Atât timp cât mașină este în parcare poate să nu aibă numere și nici roți. Și apropo vorbiți cu un inginer automatist și proiectant sisteme de securitate.

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

Serios? Chiar sunt emoţionat peste măsură că "vorbesc" cu un inginer automatist şi proiectant în sisteme de securitate. 
Dacă tot le ştii pe toate, de ce ai mai intrat aici? Pentru că nu faci altceva decât să-ţi etalezi închipuirile. Din moment ce poliţistul te-a văzut conducând maşina, e suficient, nu-i trebuie nici aprobarea ta şi nici cine ştie de permisiuni îşi mai închipuie vreun cetăţean european cu drepturi, să te verifice şi să te sancţioneze dacă e cazul.
Dacă nu crezi, ori te simţi "abuzat" şi nedreptăţit, nu văd ce te reţine să mergi şi să depuni plângere la Judecătorie.

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.