Skip to content

Extraterestrii, exista sau nu....?

Featured Replies

Deschid acest topic, pentru cei care cred sau nu in existenta extraterestrilor. Suntem sau nu monitorizati de civilizatii extraterestre? Ce m-a facut sa deschid acest topic? Am gasit o chestie pe net care m-a impresionat:

• Replies 48
  • Views 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• serhente Garcia
    serhente Garcia

@ Dorin - DACA respectivul clip nu ar fi avut in header "vizitati yoghinii MISA blog .....", POATE ca ar fi avut un oarecare indice de veridicitate. Inregistrare din '77 ?!?!?!?!?! cine si cu ce a

• SandoKhan
    SandoKhan

Pentru ca populatia de acolo nu are grijile zilnice din Romania si, in afara nasului pe sus pe care il au, isi pierd vremea uitadu-se gura-casca toata ziua si toata noaptea pe cer. In Romania, daca

• anamaria1292
    anamaria1292

Acum sa fim seriosi,intr-un univers atat de mare doar pe Pamant sa fie viata..ma indoiesc amarnic. :ner: @Daniel ai dreptate,chiar si piramidele din Egipt sunt o mare enigma pentru cercetatori..

Interesant, sunt curios ce comentariu o sa posteze Adimercea... :naughty:

La câte galaxii sunt, e foarte posibil să existe. Dar e foarte puțin probabil să ne întâlnim cu ei. Din cauza distanței. Uite-te la asta, e o explicație mai detaliată. Și e scurt.

Edited by Soap

• Membru

Mda, cred ca exista extraterestrii, unul e chior, altul pitic si o sleatca intreaga de extra...ministrii care vor sa distruga ce a mai ramas din tara asta! :emo-box:

Scuze de off-topic!

• Moderator

te rog, nu confunda caricaturile cu extraterestrii

Apropo de extraterestrii,am citit ca in America exista o noua religie care ii venereaza.Adeptii acestui cult cred ca defapt noi am fost creati de extraterestii si suntem doar un experiment..Ei zic ca suntem atent monitorizati de sus pt a vedea daca suntem in stare sa evoluam.. :ner:

Eu inca mai sper sa fie suficient de inteligenti si sa isi dea seama ca nu suntem in stare sa evoluam spre ceva pasnic si sa ajunga la concluzia ca planeta trebuie sterilizata de acesti paraziti care sunt oamenii.

de aceea mai mentin oferta cu biletele in primul rand si cu ochelarii 3D! :ner:

Revenind la lucruri mai serioase. daca nu se iau rapid masuri, resursele planetei se vor epuiza curand. Sa vezi atunci distractie. La ce va fi, Apocalipsa e minciuna!

@ Dorin - DACA respectivul clip nu ar fi avut in header "vizitati yoghinii MISA blog .....", POATE ca ar fi avut un oarecare indice de veridicitate.

Inregistrare din '77 ?!?!?!?!?! cine si cu ce a inregistrat, intrucit la vremea aia, sistemele de videoinregistrare erau doar la nivel de studio, iar vhs-ul casnic, abea incepea sa se raspindeasca ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/VHS

In fine, daca presupunerile mele par paranoice, ok, asa sa-i ramana numele, SUNT si-mi recunosc vina, iar vocea poate fi chiar a lui merce, procesata pe un calculator pentium III, trial core, trial chanel, de pe un tri-vi-tri, trial layer, cu sistemul de operare uindoze 3.3 ;)

• Author

De aceea am si deschis acest topic, ca sa ne dam cu parerea in privinta acestui subiect. Fiecare are dreptul la o opinie, iar asta este a ta!

Dorine, daca ai cauta sa CITESTI niscai-va carti de profil aparute pe vremea comunistilor, care fie vorba intre noi pe linga cenzura de rigoare, nu aveau nici un interes sa "inflameze" publicul sau sa dea subiecte gen can can, vei gasi/constata ca ceva de genul asta insa doar la nivel de imagine, s-a intimplat cu adevarat.

In conditiile in care "cunosc" (am pus ghilimele pentru ca il "cunosc" din citite dintr-o carte de demult careia ii dau un grad de veridicitate infinit mai mare decit materialelor de pe youtube) o situatie relativ similara, tratata ceva mai stiintific decit membrii MISA (adica aia cu pipi a' lu bivolaru ;) daca acronimul nu ti-a "ring any bell" ) si in conditiile in care pe youtube se pot viziona imagini cu un nivel de "realitate" extrem de mare ale unor orase vizitate de "galactic destroyer" din galsheava ceriului ...

Las si pe altii sa-si dea cu parerea ;)

Apropo, vind casti de protectie antimeteorit .... ul ala de va sa vie sa ne stearga ...

later edit, ca sa ne descretim fruntile

Acum iti vazui locatia ;)

Am auzit ca la Techirghiol s-a gasit antidotul pentru SIDA. Cica ar fi prozaicul namol sapropelic din lac. Se da din plin pe om si se lasa sa se usuce ..... sa se obisnuiasca corpul cu pamantul ;) ceeace le uram din tot sufletul, cu totii, cei prezenti aici, pe acest forum .... si "unora" ;)

Edited by serhente Garcia

• Author

Nu sustin nicidecum membrii misa , ori pe ei ca si organizatie sau ce or mai fi ei. Am gasit filmuletul ca atare si l-am postat. Pa mine unul m-a impresionat! De citit carti pe acest segment , am citit, ciar si pe timpul impuscatului! Imi amintesc de cartea lui Erik von Daniken ( sper ca i-am scris bine numele), Amintiri despre viitor, in care , respectivul autor gasise chiar si in biblie unele dovezi ale vizitelor unor axtraterestri ,in trecutul nostru. Totodata parerile privind acest subiect sunt impartite! Sunt multi care cred in existenta lor, dar in aceeasi masura sunt si sceptici foarte multi! Eu , unul, fac parte din prima categorie!

Cat priveste namolul de Techirghiol, chiar ti-l recomand, pentru ca este bun pentru foarte multe afectiuni, in special pentri boli reumatice. Bineinteles ca se poate folosi si in alte tratamente, pentru diferite boli. In Japonia, 100 de grame de namol de Techirghiol se vinde cu 7 dolari, deci este foarte bun!

Ce relevanta are aceasta intrebare daca nimeni nu isi poate motiva raspunsul?

Aceasta intrebare exista in fiecare dintre noi, dar nimeni nu ii gaseste raspuns.

Edited by angelfire

Angelfire, credeam ca ai emigrat de nu mai postezi pe aici.... Pe ce forumuri ai umblat brambura? :ner:

Sa iti spun ceva nu zic ca nu exista dar de ce apar numai in Marea Britanie si America? :hmmmt:

Pentru ca populatia de acolo nu are grijile zilnice din Romania si, in afara nasului pe sus pe care il au, isi pierd vremea uitadu-se gura-casca toata ziua si toata noaptea pe cer.

In Romania, daca spui ca ai vazut un OZN, a doua zi esti legat, impachetat si dus direct la nebuni, asta in cazul fericit. In cazul cel mai rau, nu te crede nimeni, dar pe strada, te va ocoli lumea ca pe un lepros.

Ca sa vezi ca am dreptate, suna la 112 si zi-le ca ai vazut un OZN. Sa vezi ce iti raspund.

Edited by SandoKhan

• Moderator

...suna la 112 si zi-le ca ai vazut un OZN. Sa vezi ce iti raspund.

si sa vezi ce amenda iti iei.

Videoclipu' ala e ca si cum n-ar fi. :ner:

Nu exista asa ceva; si daca ati fi ceva mai realisti... va veti fi dat seama ca pentru oameni Universul este o Necunoscuta.

Iar motto-ul "rezolvi o necunoscuta, dai de doua sau mai multe si nu rezolvi niciuna.." se incadreaza perfect. Noi nu stim macar in totalitate psihicul si psihologia umana, ca sa nu mai zic de propria noastra Planeta.

Faza cu extraterestii ii ca si faza cu fantomele,numai in America si in Marea Britanie numai la ei se intampla lucruri dinastea,de ce nu este si in alte state de ce numai la ei.

Faza cu extraterestii ii ca si faza cu fantomele,numai in America si in Marea Britanie numai la ei se intampla lucruri dinastea,de ce nu este si in alte state de ce numai la ei.

Sunt protejate de "copyrights". :ner:

Scuzati offtopicul.

• Membru

fanu18, au fost cazuri documentate si in alte tari, daca ai fi citit despre cazul "Tunguska" din mama Rusia sau cazurile de la

* Padurea Baciu-Cluj

* Valea Plopului

* Valenii de Munte

* Balea Lac

* Alexeni

* Poligonul Malina

* Mihail Kogalniceanu

* Muntele Retezat

* Arad

* Certesti

* Otopeni

* Nanesti

toate, bineinteles, din Romania. Asa ca, nu face afirmatii nedocumentate. :clip:

• Author

Fanu18,daca nu stiai, exista relatari ale unor aparitii tip OZN in mai toate tarile lumii. Unele au fost intens mediatizate, altele nu, dar nu inseamna ca nu exista sau nu au existat! Pe de alta parte si in trecutul nostru, al omenirii, au existat asemenea fenomene atestate de desenele rupestre de acum mii de ani!

Edited by Dorin17

• Author

De figurile geometrice, foarte complicate dealtfel, din lanuri, ce ziceti?

Alea sunt facute de PDL! Nu se iau in calcul pentru subiectul asta! :ner:

• Author

Ai si tu dreptate!

Sunt "n" documentare cu si despre ele.

Ba chiar si un film, Sings cu Mel Gibson in prim plan.

Mi se par..o aberatie nascocita de imaginatia umana... la fel ca si mesajul din video-ul de la inceputul topicului. Sa nu uitam ca acum ceva ani agricultura capata mari extinderi iar recoltele de porumb erau cele mai prospere in America la sfarsitului secolului xx.