Jump to content
POLITISTI.ro

Problema cu viteza (50m)

Postare recomandată

Publicat

Salutare tuturor! Sper ca postez bine in aceasta categorie (mi s-a parut cea mai relevanta ) ! Imi doresc din suflet sa devin politist, fapt pentru care , am si incercat anul trecut la Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar " Campina. Din pacate am picat la o proba sportiva si anume viteza ! Am scos 7.4 ,antrenandu-ma cu jumatate de an inainte iar timpul nu s-a imbunatatit deloc ! Vreau sa incerc si anul acesta din nou.... ceva sfaturi ? 

Multumesc anticipat ! 

• Membru
Publicat
11 hours ago, Danidaniel said:

Salutare tuturor! Sper ca postez bine in aceasta categorie (mi s-a parut cea mai relevanta ) ! Imi doresc din suflet sa devin politist, fapt pentru care , am si incercat anul trecut la Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar " Campina. Din pacate am picat la o proba sportiva si anume viteza ! Am scos 7.4 ,antrenandu-ma cu jumatate de an inainte iar timpul nu s-a imbunatatit deloc ! Vreau sa incerc si anul acesta din nou.... ceva sfaturi ? 

Multumesc anticipat ! 

Nu te-ai antrenat bine.

Publicat

Am bagat timp de 3 luni scari in fiecare zi. Foarte abrupte . Si intr-un bicior + cate 20 sprinturi dimineata si seara ! Tot degeaba nu scad sub 7.4 .... ce imi recomandati ?  P.S La celelalte probe nu am probleme( minge 8 metri rezistenta 3 :15 ) ! 

• Membru
Publicat

Poate corpul tau nu iti permite sa evoluezi, nu toti sunt facuti pentru a fi politisti.

Mie mi se par foarte usoare probele alea si le scot fara probleme chiar si acum la 10 ani de cand le-am dat.

Publicat

Ai putea sa incerci sa faci antrenamente de tip “interval” pentru sprinturi.

Fugi 200 de metri. Te plimbi inapoi la linia de start. Pauza 3 minute. Repeti.

Si asta e doar un exemplu. 

Nu uita ca ai nevoie de o perioada de recuperare. 

Asta asa in mare de inceput. Putem sa facem aici pe net teoria chibritului cat cuprinde dar nu este de folos pentru ca nu stim cum fugi, ce regim de antrenamente ai exact si multe alte detalii care adunate pot sa faca diferenta.

In esenta cele mai bune sfaturi in domeniu ti le poate da cineva care te vede cum te antrenezi si poate sa vada unde ai mai putea lucra. Postura si tehnica la sprinturi sunt si ele destul de importante chiar si la 50m.

Daca vrei teorie, poti sa te apuci sa mai cauti pe net si vei gasi articole si explicatii.

Succes pe mai departe!

Publicat

Am fost la un profesor care pregateste elevi pentru Academie si Campina , si mi-a zis ca nu am mobilitate .. desi alerg suficient de repede ! :o 

Publicat

O sa fac tot posibilul sa reusesc sa scot un 7.1-7.2 secunde/50 m... imi doresc din suflet sa lucrez in cadrul MAI... multumesc frumos pentru sfaturi ! :) 

Numai bine ! Rau la nimeni ! :) 

Publicat

Scade greutatea

Ai grija de mananci cu cel putin o zi inainte

Verifica pantofii de sport.

La cat vorbim aici? Cat e testul? 7s?

Sa te filmeze cineva in timp ce faci o proba

Publicat

Nu trebuie sa pui nici un filmulet.

FIlmul te ajuta pe tine sa intelegi ce miscari ar trebui sa le faci mai eficient

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.