Danidaniel Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Salutare tuturor! Sper ca postez bine in aceasta categorie (mi s-a parut cea mai relevanta ) ! Imi doresc din suflet sa devin politist, fapt pentru care , am si incercat anul trecut la Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar " Campina. Din pacate am picat la o proba sportiva si anume viteza ! Am scos 7.4 ,antrenandu-ma cu jumatate de an inainte iar timpul nu s-a imbunatatit deloc ! Vreau sa incerc si anul acesta din nou.... ceva sfaturi ? Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5166 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ce tip de antrenamente faci? ( ma refer la tipul de fuga pe care il practici) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bozo Posted January 8, 2016 Membru Share Posted January 8, 2016 11 hours ago, Danidaniel said: Salutare tuturor! Sper ca postez bine in aceasta categorie (mi s-a parut cea mai relevanta ) ! Imi doresc din suflet sa devin politist, fapt pentru care , am si incercat anul trecut la Scoala de agenti de politie "Vasile Lascar " Campina. Din pacate am picat la o proba sportiva si anume viteza ! Am scos 7.4 ,antrenandu-ma cu jumatate de an inainte iar timpul nu s-a imbunatatit deloc ! Vreau sa incerc si anul acesta din nou.... ceva sfaturi ? Multumesc anticipat ! Nu te-ai antrenat bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danidaniel Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Am bagat timp de 3 luni scari in fiecare zi. Foarte abrupte . Si intr-un bicior + cate 20 sprinturi dimineata si seara ! Tot degeaba nu scad sub 7.4 .... ce imi recomandati ? P.S La celelalte probe nu am probleme( minge 8 metri rezistenta 3 :15 ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bozo Posted January 8, 2016 Membru Share Posted January 8, 2016 Poate corpul tau nu iti permite sa evoluezi, nu toti sunt facuti pentru a fi politisti. Mie mi se par foarte usoare probele alea si le scot fara probleme chiar si acum la 10 ani de cand le-am dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5166 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Ai putea sa incerci sa faci antrenamente de tip “interval” pentru sprinturi. Fugi 200 de metri. Te plimbi inapoi la linia de start. Pauza 3 minute. Repeti. Si asta e doar un exemplu. Nu uita ca ai nevoie de o perioada de recuperare. Asta asa in mare de inceput. Putem sa facem aici pe net teoria chibritului cat cuprinde dar nu este de folos pentru ca nu stim cum fugi, ce regim de antrenamente ai exact si multe alte detalii care adunate pot sa faca diferenta. In esenta cele mai bune sfaturi in domeniu ti le poate da cineva care te vede cum te antrenezi si poate sa vada unde ai mai putea lucra. Postura si tehnica la sprinturi sunt si ele destul de importante chiar si la 50m. Daca vrei teorie, poti sa te apuci sa mai cauti pe net si vei gasi articole si explicatii. Succes pe mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danidaniel Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Am fost la un profesor care pregateste elevi pentru Academie si Campina , si mi-a zis ca nu am mobilitate .. desi alerg suficient de repede ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bozo Posted January 9, 2016 Membru Share Posted January 9, 2016 Se pare ca nu suficient... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) Alergari in panta si scari.... Edited January 9, 2016 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danidaniel Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 O sa fac tot posibilul sa reusesc sa scot un 7.1-7.2 secunde/50 m... imi doresc din suflet sa lucrez in cadrul MAI... multumesc frumos pentru sfaturi ! Numai bine ! Rau la nimeni ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Scade greutatea Ai grija de mananci cu cel putin o zi inainte Verifica pantofii de sport. La cat vorbim aici? Cat e testul? 7s? Sa te filmeze cineva in timp ce faci o proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danidaniel Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 E vorba de 7.2 ... peste cateva zile , o sa pun si un filmulet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cezar Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Nu trebuie sa pui nici un filmulet. FIlmul te ajuta pe tine sa intelegi ce miscari ar trebui sa le faci mai eficient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts