Jump to content
POLITISTI.ro

Accidente cu AN si mortale

Postare recomandată

Publicat

doua intrebari:

- analiza de caz in cazul accidentelor mortale cine o intocmeste si nr dispozitiei care reglementeaza acest aspect.

- accidentele cu AN sunt de competenta ofiterului biroului rutier sau a agentului de circulatie?

• Apreciez 1
  • Marius a modificat titlul în Accidente cu AN si mortale
  • Moderator
Publicat

Eu știu că analiza de caz se facea de către politistul rutier care instrumenta dosarul, dar am înțeles că în prezent sunt desemnati anumiti ofiteri din cadrul serviciilor rutiere care desfăsoară această activitate.

Solutionarea accidentelor cu AN sunt în competenta ofiterilor din cadrul structurilor rutiere, dar cred că acesta poate delega anumite sarcini în vederea solutionării cauzei si către agentul de circulatie ce are calitate de politie judiciară.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Pentru detalii caută  Ordinul comun MAI 56/10.04.2014 și al Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casatie si Justitie 13/C/2014. Ăsta stabileste competențele ce te interesează.

• Apreciez 2
Publicat

Fiind pe noapte, toata noaptea am cautat pe intrapol si intranet ordinul si nu am gasit nimic. Un mic ajutor unde sa il mai caut?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.