Jump to content
POLITISTI.ro

Expirare numere provizorii in weekend

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,
Ce fac in situatia in care imi expira numerele provizorii in weekend (16 ianuarie - sambata)?
Ma pot duce vineri (15 ianuarie)?
Sunt nelamurit pentru ca cei de la DRPCIV Vaslui n-au de gand sa raspunda la numerele alea de telefon si sa-mi dea un raspuns oficial.
Iar la schimbarea numerelor provizorii, trebuiesc predate numerele vechi?
Astept raspunsurile voastre.
Numai bine!

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Mergi vineri şi soliciţi eliberarea unor noi numere provizorii ori înmatricularea definitivă.

Publicat

Pe 27 ianuarie sunt programat la RAR, deci nu o pot inmatricula definitiv.
Trebuiesc predate numerele provizorii vechi?
Multumesc de raspuns!

• Moderator
Publicat

Chiar nu ştiu să-ţi spun exact şi nu aş vrea să dezinformez dacă trebuie predate plăcile cu numelele provizorii, pentru că înmatriculările de vehicule nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română de mai bine de 14 ani. Acest servicii au fost trecute la administraţia publică locală din 2002.

Publicat

Placutele cu numerele de inmatriculare a caror valabilitate a expirat (vechi) nu se mai predau la serviciul de inmatriculari, serviciu aflat in subordinea prefecturii.

Atentie! Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere de inmatriculare a caror valabilitate a expirat constituie infractiune!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.