Jump to content
POLITISTI.ro

Permis Furat in Italia - pot conduce in Romania?

Postare recomandată

Publicat

Buna Ziua, sunt un cetatian strain si in urma cu 2 saptmani mi a fost furat geanta cu toate actele in Italia. Printre acte era si permis de conducere, am dovada de la politia italiana. Intrebarea mea este daca pot sa conduc in romania si daca nu ce trebuie sa fac pana nu imi vine permisul nou (dureaza pana la 2 luni).

Multumesc frumos

• Marius a modificat titlul în Permis Furat in Italia - pot conduce in Romania?
  • Moderator
Publicat

În România nu poţi conduce autovehicule cu dovadă înlocuitoare a permisului eliberată de autorităţile italiene. Trebuie să soliciţi autorităţilor ce au eliberat iniţial permisul de conducere să-ţi elibereze un duplicat al acestuia, pentru a putea conduce în trafic internaţional.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.