Jump to content
POLITISTI.ro

Informare epilotest

Postare recomandată

Publicat

Am si eu o intrebare.inaintea verificari cu alcooltestu.ce trebuie sa indice pe ecranul alcooltestului.la mine mia aparut 2.12 inainte de a sufla in el.si nu 0.00.tin sa precizez k nu am consumat bauturi alcolice s k mustiucu nu a fost desfacut d mine s in prezenta mea.rezultatul alcooltestului find de 0.39.la mie.politistul spunand knd lam intrebat de ce arata asa.k dak stiu ce inseamna nr aparut p ecran.iam zis k nu stiu ce inseamna.si tin sa precizez k nu am fost dus la sange si nici amenda nu mi sa dat find lasat s plec knd iam zis k eu sun la 112 sa trimita alt echipaj sa ma verifice.vreau sa stiu ce inseamna codul ala s de ce nu arata 0.00 pe aparat.va multumesc

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Ce înseamnă sau ce este "epilotest"? Câte clase ai? Încearcă să scrii în limba română, pentru că nu se înţelege nimic.

• Apreciez 3
Publicat

Epilotestul este un aparat, dispozitiv, scula, de masurat, clasificat,etalonat, calitatea epilatului in diferite zone ale corpului uman sau daca vrei, alte corpuri la alegere, cu diferite pilozitati(nu are nici o legatura cu "pilele"). Uneori, precum in cazul de fata, se poate folosi si la perceptia indicelui de scolarizare al unor persoane. Dixit!

• Apreciez 3
Publicat

Cred că este acel aparat cu care măsoară grosimea pielii pe obrazul anumitor persoane. La 2,12 se aproprie de un record național, fiind întrecut doar de o doamnă pieton de undeva din nord-estul țării

Publicat

Tiberiu...nu sunt eu in masura sa dau sfaturi sau sa reprosez dar :

ETILOTEST = De la ETANOL, Alcool Etilix, CH3CH2OH...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.