LEX91SPETSNAZ Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 salut baieti & fete, as vrea sa imi fac un tricou la comanda, si am nevoie de ceva poze cu lunetisti, daca stiti site-uri cu wallpapere militaresti, politienesti etc bagati aici va rog frumos ! - M-ar interesa ca in poza sa fie doar lunetistul - fara scouter (cred ca asa i se zice celui care sta cu binoclul si ii da informatii lunetistului)... si in poza sa se vada arma din lateral si fata lunetistului - sa fie o poza destul de dramatica, ceva de genul pozei de mai jos - eu am gasit vreo 2... una e prea mica si alta nu se vede bine POZA LUNETIST - Ceva in genul asteia ! Multumesc ! Link to comment
SandoKhan Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Din link-ul de mai sus tu ce vrei sa pui pe tricou? Poza cu ala care se ascunde in boscheti sau intrebarea de sub fotografie? Eu am vaga banuiala ca vrei sa iti pui ca logo pe tricou textul de sub fotografie. :ner: 1 Link to comment
VladM Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 SandoKhan, :ner: Uite Lex cateva; desi nu prea inteleg treaba cu tricoul, sper sa te ajute. Link to comment
Moderator Catalin Posted June 16, 2011 Moderator Share Posted June 16, 2011 I se spune ... lunetistul ! Merge, e buna? PS: Sfatul meu e sa nu iesi pe strada cu un tricou care sa aiba un astfel de imprimeu. 4 Link to comment
Moderator Cristi Posted June 16, 2011 Moderator Share Posted June 16, 2011 Ha? Ia fa-mi mie un tricou din asta ca il iau si la lucru. :ner: 2 Link to comment
Dan Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Daca te mai detaseaza astia la Eforie iti fac eu unul ca si asa ai fi aproape de mine... Link to comment
Membru Motoboom Posted June 16, 2011 Membru Share Posted June 16, 2011 (edited) Ha? Ia fa-mi mie un tricou din asta ca il iau si la lucru. :ner: :ner: :ner: :ner: Vreau si eu un tricou! Kmcoio ai un mare +, la fel si tu Cata! Edited June 16, 2011 by eti79ety Link to comment
LEX91SPETSNAZ Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 (edited) ), hm..SandoKhan... nu e site-ul meu, deci nu ma priveste chestia cu marirea aparatului =)) imi plac tricourile de genul, am p-acasa 2 cu Special forces (unu cu un craniu care tine un cutit in gura, si altul cu un craniu care are un cutit infipt in el), mai am unu cu SAS + logo-ul cu sabia, unul cu USMC si logo-ul cu vulturul si inca unul cu US. Air Force, acum vroiam sa imi fac unu cu un lunetist si dedesubt sa scriu "ONE MAN CAN CHANGE THE WORLD WITH A BULLET IN THE RIGHT PLACE" ... si pe spate "THE ONLY THING NECESSARY FOR THE TRIUMPH OF EVIL IS FOR GOOD MEN TO DO NOTHING" @catalin... dc sa nu ies? daca trupele speciale sunt pasiunea mea... pana acum nu s-a int nimic cand am iesit cu celelalte tricouri pe strada, sper sa n`am parte de incidente @noxy... merci pentru poze, mai ales a 3 a e super-tare @Kmcoio - Iti fac eu unu cadou daca vrei @copman - deocamdata nu sunt in sistem , sper sa intru anu asta continuati si cu alte poze baieti, daca mai aveti merci Edited June 16, 2011 by LEX91SPETSNAZ Link to comment
Dan Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 (edited) @copman - deocamdata nu sunt in sistem , sper sa intru anu asta Nu ma adresam tie ci lui kmcoio. Cunoastem ca nu te afli in sistem. Succes daca o sa mai apuci sa dai examen anul asta. Edited June 17, 2011 by copman Link to comment
LEX91SPETSNAZ Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 (edited) pai, cu un gram de noroc... poate de anul asta o sa va fiu coleg Edited June 17, 2011 by LEX91SPETSNAZ Link to comment
Silviu Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 I se spune ... lunetistul ! Merge, e buna? PS: Sfatul meu e sa nu iesi pe strada cu un tricou care sa aiba un astfel de imprimeu. Catalin, mai degraba UNwanted Link to comment
ora86 Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 (edited) Si ceva de la noi Edited June 17, 2011 by ora86 Link to comment
Recommended Posts