Jump to content
POLITISTI.ro

Muzica prea tare la bloc

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am si eu o problema pentru care apelez la bunavointa dvs!

M-am mutat cam de doua luni de zile intr-o locuinta noua. Locuiesc la etajul 4 si am probleme cu muzica pe care o asculta vecina de la parter. Volumul sonor nu ar fi foarte mare, insa are un subwoofer pe care cred ca il da la volum maxim, pentru ca zgomotul care se aude este f deranjant. Aproape zilnic face asta, si numai la ore nepotrivite. intre 13 si 16 mai exact, adica atunci cand incerc sa imi adorm copilul. Am incercat sa discut cu dumeaei, ca initial am crezut ca baietii ei sunt cei ce asculta muzica in felul asta. A parut se inteleaga, muzica s-a oprit doua zile, dupa care iar a inceput. In doua luni nu cred ca am avut mai mult de o saptamana de liniste la pranz, si nu stiu ce sa mai fac. Am copil mic ce ma solicita extrem de mult, si simt pur si simplu cum ma lasa nervii. I-am spus chiar ca as prefera sa asculte muzica la maxim, dar fara sunetul ala de bass care e ca picatura chinezeasca pe creierul meu. Nu sunt vreo deranjata din fire, nu am apelat in viata mea la politie pentru asa ceva, ca am zis ca suntem oameni, si ne intelegem. Dar deja simt ca nu mai pot. Nici nu stiu unde sa sun, ca banuiesc ca nu la 112. Iar pentru asa ceva politia stiu ca nu vine imediat. Nu as vrea sa fiu eu aia care plateste amenda ca i-am deranjat pentru nimic, in caz ca e liniste cand vine politia sau nu mai e nimeni acasa. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc frumos!

• Marius a modificat titlul în Muzica prea tare la bloc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.