Jump to content
POLITISTI.ro

IGPR a lansat un site impotriva criminalitatii informatice


Dan

Recommended Posts

IGPR cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti a lansat site-ul www.efrauda.ro.

Prin intermediul acestui site orice persoana poate depune sesizari online privind ilegalitatile comise in sfera criminalitatii informatice. Tot pe acest site se mai pot gasi informatii, sfaturi pentru cetateni, legislatie in domeniu si altele. Ambasada SUA a donat in vederea realizarii site-ului echipamente in valoare de 52.000 de dolari iar lansarea a avut loc in prezenta ambasadorului SUA, Mark H. Gitenstein cu ocazia unei vizite a acestuia la Serviciului de Combatere a Criminalităţii Informatice din cadrul IGPR. Proiectul este ceva mai vechi si a luat fiinta in urma unui acord incheiat in anul 2001 intre autoritatile romane si cele americane.

Edited by copman
Link to comment

Adica vrei sa spui cred ca i-au miscat americanii ca , daca era dupa noi cred ca ne miscam prin anul 2050 pentru ca nu mai sunt bani datorita miscarii sportive de la sate care a luat amploare . Pai cu atitea sali de sport si patinoare pentru tinerii de 80 de ani de la tara, de unde sa se mai gaseasca fonduri pentru chestii serioase . Bine ca au dat americanii ceva gologani pina sa intre iar in criza economica care o preconizeaza ca ramineam fara proiect . :emo-yessir: :ner: Figura asta trebuiau sa o faca imediat atunci dupa incheierea acordului dar , cred ca a luat asa de mare amploare fenomenul incit prietenii nostrii s-au milit totusi sa doneze ceva pentru noi . :emo-yessir::clip:

Edited by Daniel
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.