Jump to content
POLITISTI.ro

Abonatii RCS&RDS beneficiaza gratis de retele hotspot Wi-Fi


Recommended Posts

 • Moderator

Clienţii RCS&RDS, abonaţi deja la serviciile fixe de acces la internet, au acum la dispoziţie şi o reţea de puncte de acces Wi-Fi, disponibile în mai multe locaţii publice din Bucureşti, respectiv judeţele Constanţa, Bihor, Braşov, Sibiu, Mureş şi Argeş.

Prin intermediul reţelei proprii de hotspot-uri Wi-Fi, compania doreşte să ofere o alternativă la serviciile de acces la internet disponibile contra cost prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă.

Utilizarea acestor hotspot-uri este gratuită pentru clienţii RCS&RDS, abonaţi ai serviciilor Digi Net Fiverlink 2 (39 lei), respectiv pachetele Digi Net Fiberlink 1 + Digi Net Mobil (39 lei). Pentru autentificare este necesar doar să introducem numele de utilizator şi parola folosită şi pentru conectarea la reţeaua fixă de acces la internet RCS&RDS. Hotspot-urile Wi-Fi pot fi accesate simultan, fără a fi deconectaţi de la reţeaua fixă de acces la internet.

Cea mai răspândită reţea de hotspot-uri Wi-Fi nu se află într-un mare centru urban cum este Bucureşti, unde deocamdată se găsesc puncte de acces doar la staţiile de metrou Izvor şi Eroilor, respectiv în mall-ul AFI Cotroceni. Lider detaşat cu un număr de 15 hotspot-uri este judeţul Constanţa, urmat de judeţul Bihor, cu 12 puncte de acces la internet.

În viitor compania plănuieşte să extindă reţeaua cu alte puncte de acces, instalate în baruri şi cafenele, restaurante, cluburi şi alte locaţii publice frecventate de un număr mare de vizitatori.

Harta cu hotspot-uri Wi-Fi o puteti consulta aici: http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi

Cu alte cuvinte, cei ce aveti abonament de internet de la ei, veti putea beneficia de conexisune la internet si in afara domiciliului fara a mai fi necesar sa folositi acele modem-uri/stik-uri de la RDS sau de pe la companiile de telefonie mobila.

In Craiova, din pacate, deocamdata nu exista nici macar un singur hotspot al celor de la RDS. :(

 • Upvote 3
Link to comment
 • Moderator

Serios? Si care e problema ta?

Daca orizontul tau e atat de limitat incat singurul tau subiect de discutie este numai cu privire la portofel, asta nu inseamna ca pe mine sau pe altii nu ne intereseaza sau nu putem discuta si alte subiecte. Daca ceea ce am postat eu, pentru tine, nu constituie niste informatii utile, te asigur ca nu e obligatoriu sa-ti dai arama pe fata si sa ne demonstrezi limitele pe care le ai.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Tara arde..............wifi ne trebuie............

Dar tie stii ce-ti trebuie?

Daca nu-ti convine ceva nu trebuie sa postezi aici, sa fii ironic, etc.

Mie mi s-a parut un subiect interesant ce a postat Catalin si poate unii abonati RDS&RDS nu stiau treaba asta!

Catalin, eu il cunosc bine pe acest utilizator si te rog sa nu-ti pierzi timpul cu el, are aere de sef de post in capul ala sec! A dreacu vulpe in timpul sedintelor navigheaza pe net acum nu-i trebuie wi-fi!

Edited by eti79ety
 • Upvote 1
Link to comment

Tara arde..............wifi ne trebuie............

DA ! iti trebuie ca atunci cand esti prin tara sa ai acces la forumul politisti.ro mai usor si de pe un telefon mobil sau laptop cu wi -fi . :P

Gasesc stiirea ca o informatie buna si utila .

Edited by Eduard
Link to comment

Nu vad unde e problema. E o investitie a unei firme private care ofera clientilor sai mai multe facilitati la aceiasi bani. La mai multe astfel de stiri.

Link to comment

Asta este o investitie deosebita care ar trebuii sa o extinda in fiecare oras din tara si in cit mai multe locuri posibile . Este o chestie intradevar utila pentru oricine . Nu se poate sa nu implementeze si in Craiova asa ceva si cred ca este numai o chestiune de timp pina sa apara . :emo-yessir:

Link to comment
 • 1 year later...
 • Member

Intreb aici ca sa nu mai deschid inca un topic.

Are cineva cunostinte despre "hotspot"-uri cu internet wireless in Tg-Jiu si Craiova?

Multam fain.

PS Le-am gasit pe cele cu DIGi, m-ar interesa si altele.

Link to comment

Ben, cand am mai trecut prin oraselul natal, Tg Jiu, stiu ca pusesera wifi in zona acelui ceas cu termometru de la artego, pe pasajul pietonal, langa teatrul Elvira Godeanu.

Mare atentie domnilor la conexiunile wireless in locuri publice de pe telefon, daca nu aveti traficul de date inchis se poate ca dintr-o simpla deconectare a retelei wifi pe care greu o puteti observa sa faceti trafic pe reteaua mobila, si implicit cost suplimentar. In fiecare saptamana am clienti care reclama asta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.