Jump to content
POLITISTI.ro

Accident cu permisul suspendat

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Doresc sa va intreb ce pot pati d.p.d.v. legal daca am condus masina cu permisul suspendat si am facut accident? Am lovit niste dale care erau pe marginea drumului. Precizez ca am fost singur m-am ranit doar pe mine si am avut si alcool in sange (nu stiu cat caci n-am primit rezultatele) ? 

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Rişti să primeşti o pedeapsă privativă de libertate pentru câţiva anişori. 

Publicat

Din cate mi-a spus politistul care a constatat nu risc o pedeapsa chiar asa drastică...

• Moderator
Publicat

Dacă am scris "RIŞTI" - asta înseamnă că e cea mai drastică sancţiune pe care o poţi primii. Există şi posibilitatea să primeşti o sancţiune mai blândă cum ar fi o pedeapsă privativă de libertate suspendată, amendă penală şi aşa mai departe. Dar cea mai drastică sancţiune pe care poţi să o primeşti este de câţiva anişori la "răcorică".

Publicat
Chiar acum, Marius a scris:

Dacă am scris "RIŞTI" - asta înseamnă că e cea mai drastică sancţiune pe care o poţi primii. Există şi posibilitatea să primeşti o sancţiune mai blândă cum ar fi o pedeapsă privativă de libertate suspendată, amendă penală şi aşa mai departe. Dar cea mai drastică sancţiune pe care poţi să o primeşti este de câţiva anişori la "răcorică".

Va mulțumesc pentru raspuns.

• Moderator
Publicat

În plus, nu trebuie omis faptul că permisul de conducere se anulează definitiv. 

PS: Te rog, nu mai cita postarea anterioară, pentru că e inutil şi interzis de regulamentul acestui website.

Publicat

Cu permisul suspendat te-ai urcat la volan...si baut si accident!!!Ti-am cam facut-o cu mana ta.Eu zic sa faci cateva rugaciuni ca daca era un accident cu victime...nu cred ca mai puteai sa postezi aici

Publicat

Da e înmatriculată.  Stiu ca am gresit stiu ca am facut-o cu mana mea. Timpul nu il mai pot da inapoi si imi pare rau pentru ce am facut.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.