Jump to content
POLITISTI.ro

Amendă plătită online


Rita93

Recommended Posts

Buna ziua,

Aș avea nevoie de ajutor.În data de 23.10.2014 mi s-a întocmit un proces verbal,este vorba despre o amendă pentru parcare.A doua zi m-am dus la primăria din Cluj pentru a plăti amenda,însă ghișeul era deja închis,dar am văzut că pot plăti și online.M-am dus acasă în Sălaj.Am plătit in data de 24.10.2014,din județul Sălaj, prin cardul mamei,suma de 100 de lei(atâta trebuia plătit în 48 de ore).Am plătit prin ghișeul.ro ,dar nu îmi amintesc să fi primit o chitanță prin e-mail.Acum 2 săptămâni,când am vrut să plătesc impozitul pe mașină,aflu că amenda mea tot există,iar suma e de 300 de lei.Mami mi-a făcut un extras de cont pe data de 24.10.2014, unde îmi arată că pe data aia a fost făcută o tranzacție de 100 de lei către ceva cont EPOS din Cluj Napoca,deci sigur e acea tranzacție,din moment ce mami nu a plătit în viața ei ceva online,iar în ziua aia doar eu i-am folosit cardul.Țin să precizez și faptul căm-am uitat prin toate e-mailurile mele,nu am primit de pe acel site ceva chitanță de confirmare,dar pe extras se vede clar că e plătit.I-am rugat pe cei de la Poliția Locală din Cluj să verifice ei dacă e plătită amenda,dar ei au spus că nu pot face nimic( nu înțeleg de ce nu puteau verifica dacă amenda e plătită sau nu).Întrebarea mea ar fi : ce pot face în această situație?Cum pot demonstra că, totuși, amenda e plătită? 

Link to comment

Daca sanctiunea a fost aplicata de Politia Locala, atunci adresati-va lor pentru lamuriri. 

Acest site este cu si despre adevaraţii politisti, adica cei din Politia Romana.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Ramtha, vorbesti prostii!

Nu exista Politia Nationala, ci doar Politia Romana si Politia de Frontiera Romana! Restul este minciuna!

Prostia locala apartine primariei, fiind un simplu serviciu in cadrul primariei. Locala nu a avut si nu are nicio legatura cu MAI ori cu Politia Romana. Localii sunt doar niste impostori.

Site-ul politisti.ro este creat pentru politisti, de catre politisti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.