Jump to content
POLITISTI.ro

Termenul de suspendare al permisului se poate modifica?


cismas

Recommended Posts

Buna ziua

In data de 04.11.2015 odata cu "demisia guvernului Ponta" mi s-a suspendat dreptul de conducere timp de 30 zile  pentru neacordare prioritate trecere pietoni.M-i s-a dat o dovada de circulatie pana in data de 19.11.2015 de domnul politist si apoi decurge termenul de suspendare.intrebarile sunt:

1)Daca termenul de suspendare se poate modifica, in sensul ca cele 30 zile sa decurga din data de 09.11.2015 pana in 09.12.2015 si ce trebuie facut in acest sens

2)Daca doresc sa ma deplasez in Ungaria in acest interval de  suspendare este posibil doar cu adeverinta?

Va multumesc

Link to comment
  • Catalin changed the title to Termenul de suspendare al permisului se poate modifica?

Am plecat din romania in statele unite in data de 3.11.2015 cu o viza del lucru. Dupa 3 zile m-au sunat parintii de acasa ca am primit un plic de la politie in care mi se spune ca permisul de conducere imi este suspendat pe o perioada de30 zile si ca trebuie sa ma duc sa il predau la sectia de politie judeteana...din cunostiintele mele la momentul in care am plecat din tara aveam doar 10 puncte de penalizare...dar sa zicem ca nuam tinut eu minte exact cateam. In scrisoarea primita de la politie ca daca nu predau permisul de conducere in termen de 5 zile de la primirea instiintarii, perioada se va prelungi la 60 zile. Permisul de conducere este la mine in Statele Unite.

Ce se intampla daca nu predau permisul de conducere? Oricum am permisul de conducere din Statele Unite - Florida.deci oricum nu il folosesc cel de Romania. Care este cea mai buna rezolvare?

Multumesc anticipat

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.