Jump to content
POLITISTI.ro

De unde recuperez permisul suspendat?


Th0mas
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: mi-a fost suspendat permisul in judetul Buzau, domiciliul din buletin este in Bucuresti, permisul a fost eliberat in judetul Gorj, unde trebuie sa merg sa ridic permisul?

Am sunat la politia rutiera Bucuresti si mi s-a spus ca trebuie sa ma duc unde a fost eliberat permisul, am sunat la politia rutiera Gorj, mi s-a spus ca trebuie sa merg unde am domiciliul trecut in buletin.

Va multumesc.

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Restituirea permisului de conducere la expirarea termenului de suspendare se dispune de către şeful serviciului poliţiei rutiere care îl are în evidenţă, la cererea titularului.

Art. 191. – (1) În situaţia în care contravenientul a săvârşit fapta pe raza de competenţă a altui judeţ decât cel care îl are în evidenţă, permisul de conducere se păstrează la serviciul poliţiei rutiere pe teritoriul căreia a fost constatată contravenţia, până când şeful serviciului hotărăşte asupra sancţiunii contravenţionale complementare, dar nu mai mult de 15 zile de la data reţinerii, după care îl trimite serviciului poliţiei rutiere al judeţului care îl are în evidenţă.
(2) Permisul de conducere se păstrează la serviciul poliţiei rutiere din judeţul care are în evidenţă titularul, până la restituire sau, după caz, până la anularea documentului.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.