Jump to content
POLITISTI.ro

De unde recuperez permisul suspendat?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: mi-a fost suspendat permisul in judetul Buzau, domiciliul din buletin este in Bucuresti, permisul a fost eliberat in judetul Gorj, unde trebuie sa merg sa ridic permisul?

Am sunat la politia rutiera Bucuresti si mi s-a spus ca trebuie sa ma duc unde a fost eliberat permisul, am sunat la politia rutiera Gorj, mi s-a spus ca trebuie sa merg unde am domiciliul trecut in buletin.

Va multumesc.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Restituirea permisului de conducere la expirarea termenului de suspendare se dispune de către şeful serviciului poliţiei rutiere care îl are în evidenţă, la cererea titularului.

Art. 191. – (1) În situaţia în care contravenientul a săvârşit fapta pe raza de competenţă a altui judeţ decât cel care îl are în evidenţă, permisul de conducere se păstrează la serviciul poliţiei rutiere pe teritoriul căreia a fost constatată contravenţia, până când şeful serviciului hotărăşte asupra sancţiunii contravenţionale complementare, dar nu mai mult de 15 zile de la data reţinerii, după care îl trimite serviciului poliţiei rutiere al judeţului care îl are în evidenţă.
(2) Permisul de conducere se păstrează la serviciul poliţiei rutiere din judeţul care are în evidenţă titularul, până la restituire sau, după caz, până la anularea documentului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.