Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare talon


mihaidragoman

Recommended Posts

Buna seara,am si eu o problema.Am o masina care este trecuta pe firma careia i s-a schimbat sediul social din sectorul 3 in Pipera si acum trebuie schimbat talonul masinii.As vrea daca se poate sa imi spuneti ce pasi sunt de facut si ce acte imi trebuiesc tinand cont ca o sa se ocupe altcineva de toate acestea nu administratorul firmei deci o sa fie nevoie de imputernicire.

Link to comment
  • Moderator

Eliberarea unui nou certificat de înmatriculare ca urmare a modificării unor date înscrise în acesta

-  cererea solicitantului;
-  cartea de identitate a vehiculului, cu modificările tehnice operate de către Regia Autonomă "Registrul Auto Român" dacă este cazul;
-  fişa de înmatriculare a vehiculului, vizată de organul fiscal competent al autorităţii administraţiei publice locale, numai în cazul modificărilor care se referă la schimbarea domiciliului, sau, după caz, a reşedinţei, pentru cetăţenii străini, ori a sediului în cadrul aceluiaşi judeţ sau la schimbarea motorului cu altul de o capacitate cilindrică diferită;
-  vechiul certificat de înmatriculare;
-  dovada de plată a contravalorii certificatului de înmatriculare;
-  actul de identitate al solicitantului, în original şi în copie.

În cazul solicitării atribuirii unui alt număr de înmatriculare, se vor depune în plus plăcuţele cu numărul de înmatriculare, dovada de plată a contravalorii celor noi şi, după caz, a tarifului legal de atribuire a unei combinaţii preferenţiale a numărului de înmatriculare.

În cazul în care proprietarul vehiculului intenţionează transferarea dreptului de proprietate asupra acestuia şi optează pentru păstrarea combinaţiei numărului de înmatriculare, poate solicita atribuirea unui alt număr de înmatriculare dacă cererea pentru păstrarea acesteia şi cererea privind transcrierea transmiterii dreptului de proprietate nu sunt depuse concomitent la serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor competent să înmatriculeze vehiculul. Plăcuţele cu numărul de înmatriculare se păstrează de către proprietar, dacă acesta a optat în acest sens. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.