Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Certificat inmatriculare pierdut


logan
 Share

Question

BUNA ziua,am si eu o probl. c-am  complicata

am o dacie logan de 10 ani impreuna cu sotul, eu proprietar  si el  coproprietar trecut in carte si pe certificat, intre timp noi am divortat, nu am facut partajul masina este la mine ,intre timp am pierdut  si certificatul de inmatriculare  si am schimbat si buletinul pe noul nume.

spuneti-mi va rg frumos cum  pot face sa imi fac certificatul la masina  pe noul nume ,mentinand ca el il da  acordul sa imi fac fac actele.

va multumesc si astept raspunsul dvs  urgent

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Trebuie sa mergi la sediul serviciului de inmatriculari din judetul tau, serviciu ce apartine de prefectura, iar lucratorii de acolo te vor ajuta.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

si pana ajung eu acolo,  sunt din dragasani si trebuie sa ajung la rm valcea nu puteti sa-mi spuneti si mei ce posibilitati sunt.

va rog din suflet!

nu am banii necesari .

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Cei de la inmatriculari iti vor elibera un nou certificat de inmatriculare, deci trebuie sa mergi la sediul lor.

Pentru alte sfaturi, cauta un avocat!

Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Moderator

Trebuie să înţelegi că astfel de probleme nu au nicio tangenţă cu atribuţiile şi competenţele Poliţiei Române sau ale poliţiştilor. Înmatriculările şi evidenţa lor se fac de ani buni de către o altă instituţie. 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua! Am pierdut certificatul de inmatriculare la masina eu nefiind proprietarul acesteia. Precizez ca nu mai stiu nimic de proprietar, detin doar un contract de vanzare-cumparare. Pot scoate un alt certificat pe baza acestui contract? Sau exista alta posibilitate de recuperare? Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua,

Am cumparat o masina de la alt cetatean roman si cu o zi inainte de data programarii pentru inscriere am consatat ca am pierdut certificatul de inmatriculare. Restul documeneteleor le am. Ce e de facut?,

Va multumesc

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua, ma numesc marius si am o nelamurire sper sa ma puteti ajuta. Am cumparat un VW Golf in 2013 si am mers asa cu masina pana anul trecut cand am vrut sa trec vama sa merg in vacanta acolo un domn politist vames a verificat masina si a spus ca apare ca fiind radiata mi-a fost luat talonul masinii,placutele de inmatriculare, si permisul de conducere ce pot face acum de 1 an si ceva astept sa imi inapoieze permisul si talonul...1. Cum a putut fi radiata masina toate actele masinii fiind la mine .......2. Cum pot inscrie acum masina daca nu am talon?

Multumesc anticipat

Link to comment
Share on other sites

 • 0

S-a deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru a se soluționa. Ia legătura cu cei de la cercetări penale pentru că ei au dosarul și ei cunosc stadiul în care se află. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.