Jump to content
POLITISTI.ro

Surugiu Iulian liderul sindcal al SNAP România


Octavian

Recommended Posts

 • Member

Dacă alţi lideri sindicali au câte un topic dedicat, vă propun să stângem aici şi informaţii, realizări sau nerealizări pentru stimabilul domn Iulian Surugiu. Aşa că încep eu cu un articol pe care l-am citit azi:

screencapture-m-puterea-ro-bursa_zvonuri

 • Upvote 4
Link to comment

Surugiu in noua lui uniforma de politist!
Domn' Surugiu, parca statutul sindicatului dvs. prevede ca ofiterii nu pot detine functii de conducere, nu? Sau nu se pune daca sunteti pensionar?

 

"Sunteţi aici şefi de organizaţii din toată ţara şi ştiţi la fel de bine, cum orice context particular, orice acţiune sau gest deplasat al vreunui poliţist este imediat în atenţia întregii comunităţi. Aceste derapaje ale colegilor noştri trebuie să le sancţionăm! Solidaritatea nu poate funcţiona decât în beneficiul legii şi al corectitudinii!

Aici aştept susţinere din partea conducerii sindicatelor şi vă mărturisesc că am văzut acest lucru din partea domnului Preşedinte Surugiu, cu care am o relaţie foarte bună, corectă şi eficientă." - extras din mesajul transmis de catre dl. Oprea (Sa traiti!) cu ocazia Conferintei nationale SNAP 2015.
Cu siguranta? Si, marmota? Apropape toti liderii de sindicat va sustin si nu vor sa va deranjeze domnule ministru, ca doar de aceea i-ati si premiat anul acesta. Pentru ca pe noi, cei care cotizam, nu prea ne sustin. Dar noi ii sustinem prin cotizatiile noastre.
Domnul Surugiu a fost avansat in grad de ofiter pentru ce anume? Pe ce criterii? Pe aceleasi in baza carora unii sunt facuti chestori sau generali?
Nu asteptam raspunsuri, pentru ca le intuim si singuri!

Uitati-va un pic la el, parca ii vina sa planga de emotie, ca doar se canta imnul national, iar el este imbracat in uniforma de ceromonie!

CN-SNAP-2015-2.jpg

Edited by Sache
Link to comment

La fel ca partidele politice sunt si sindicatele, in loc sa actioneze pentru binele politistilor, ei se denigreaza reciproc pentru a deturna atentia de la problemele care trebuiesc acum rezolvate, spre exemplu: STATUTUL POLITISTULUI si LEGEA SALARIZARII.  Dezbaterea  STATUTULUI cand?  A cred ca stiu sunt doi ofiteri de 100 de ani care o scriu, prostimea nu trebuie intrebata, ci trebuie doar sa o inghita .

Ce bine e!

Mult circ prinde bine.

Link to comment
 • 6 months later...

I.S ( a nu se citi Iosif Stalin) este și el unul dintre cei care au sărit gardul în curtea poliției nu spune ce școală militară a făcut( la M.Ap.N sau M.I), nu spune dacă a absolvit această școală, iar dacă nu a absolvit-o nu spune și motivul. Parcă văd că a fost un motiv foarte serios. Probabil că a sărit gardul școlii din interior spre exterior după fufe sau „matrafox”, s-a lovit la cap, a devenit amnezic. În acestă situație, nu a mai știut unde este școala, colindând pe străzi până în 1990, când a ajuns în apropierea I.G.P.R-ului unde a văzut gardul, care probabil semăna cu cel al școlii de unde plecase și l-a sărit din exterior în interior, nimerind chiar în apropierea depozitului de echipament, de unde a fost luat pe sus, echipat cu ținuta ( aici nu-mi este clar: cea de miliție sau primul model al ținutei de poliție) și trimis din nou în stradă, de data asta pe poartă.

Link to comment
 • Member

Luna trecută, navigând întâmtplător pe site-ul sindicatului, am rămas și eu stupefiat văzându-l pe președintele SNAP trecut în corpul ofițerilor.

Ținând cont că unii învață de rup fie pentru admiterea la Academie, F.R., fie la examenul de T.C.O., mi se pare strigător la cer ca unii să fie unși peste noapte subinspectori. 

Asta, plus faptul că ai ,,AGENȚILOR" în titulatura sindicatului. Sfidare și ipocrizie.

Link to comment
 • 1 month later...

Se pare că domnul Iulian Surugiu a avut nota scăzută la purtare în clasa a-IX-a (7,50) ca urmare a participării la comiterea unui furt ( potrivit unei caracterizări publicate pe site-ul www.voceatransilvaniei.ro). Tot din acest articol  reiese și ce școală militară a urmat între anii 1981- 1983, dar tot nu am stabilit și dacă a terminat această școală, pentru că între 1983( deci imediat după terminarea școlii militare) și 1990, a lucrat la lucrat la Antrepriza Construcții Metrou București. Din C.V-ul dumnealui, postat pe site-ul S.N.A.P a omis să spună că a terminat doar treapta a-I-a de liceu după care a urmat o școală profesională ( asta explică de ce în c.v-ul dumnealui apare că a absolvit liceul în 1987), că a mai lucrat și la I.M.G.B ( i-o fi rușine să spună acest lucru?).

http://www.voceatransilvaniei.ro/iulian-surugiu-scandalul-care-zguduie-politia/

Link to comment
 • 3 weeks later...

Au pus coșul pe I.S, dar cred că va obține un control judiciar, sau în cel mai rău caz un arest la domiciliu. Care sunteți din Capitală, sau aveți drum pe acolo, duceții o portocală.

Link to comment
 • Moderator
în urmă cu 2 ore, MAXIMUS 82 a scris:

Am înțeles că au făcut percheziții și l-au reținut pentru evaziune fiscală

Deci nu-mi vine a crede :)) Nea Iulică ... evazionist?!  Când mai avea timp şi de aşa ceva? Pentru că toată ziulica îl vedeam pe la televizor ... cum îl plângea el pe Fane Spoitoru', un infractor de cea mai joasă speţă, un gunoi ce i-a tăiat mâna unui coleg. Şi care, ce să vezi ... a avut o înmormântare televizată. Mă mir că nu au declarat doliu naţional, din moment ce toţi pe la televiziuni îl plângeau cu lacrimi de crocodil, chiar şi un aşa-zis reprezentat al ... poliţiştilor.

Link to comment

Nea Iulică are o firmă care colectează fer vechi undeva pe Bld. Timișoara din București. Acolo să fie broblema?

 

Link to comment

Este meseriaș omul, de la furtul unor perechi de teniși din vagoane de marfă, a ajuns la evaziune fiscală. Așa cum a crescut în grade, așa a crescut și în infracțiuni.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.