Jump to content
POLITISTI.ro

Numere expirate sau nu?


Raluca0

Recommended Posts

Buna! Am cumparat o masina in luna decembrie a anului trecut, o masina adusa din Germania,cu nr de Germania dar nu cu nr de zoll.Am fost oprita de politie si actele mi-au fost luate la puricat dar au fost in regula.Am circulat cu ea pana in luna iunie anul acesta cand eu am crezut ca imi expira numerele,dar intalnindu-ma cu omul de la care am luat masina si zicandu-i ca nu mai pot circula cu ea ca nr sunt expirate mi-a spus ca este imposibil ca numerele nu expira si ca defapt mi-ar expira itp-ul si ca tot ce am de facut ar fi itp-ul.Dar altcineva mi-a spus ca intradevar bulinele de la nr ar fi expirate,si bineinteles eu cum nu prea ma pricep nu as sti ce sa cred.Masina sta in parcare de ceva timp si am foarte mare nevoie de ea, dar nu stiu ce sa fac.Nu as vrea sa scot nr rosii daca ar fi o alta posibilitate.Daca m-ar putea ajuta cineva as fi recunoscatoare.:)Multumesc anticipat!

Link to comment
  • Moderator

O.U.G. 195 / 2002 privind circulaţia pe drumurile publice
Art.82. [...]
(4) Autovehiculele, tractoarele agricole sau forestiere şi remorcile înmatriculate în alte state, deţinute de persoane care au sediul sau domiciliul în România, pot fi conduse pe drumurile publice pe o perioada de maximum 90 de zile de la introducerea acestora în ţară, dacă sunt asigurate pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a pagubelor produse prin accidente de circulaţie.
(5) Persoanele care şi-au stabilit domiciliul ori reşedinţa în România pot să îşi înmatriculeze autovehiculele sau remorcile la autoritatea competentă pe raza căreia au domiciliul ori reşedinţa, după caz.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.