Eu am un vecin, care regulat asculta muzica data foarte tare. Nu zilnic, doar de mai multe seri pe saptamana. Nu stiu cati decibeli insa el sta la etajul 3 pe coloana mea, iar eu la etajul 6 aud perfect muzica. Am fost la el de doua ori la usa, (usa lui trepideaza de la basul muzicii) si nu mi-a deschide nici o data. Am sunat si la interfon, sperand ca raspunde la el, dar fara succes. Partea interesanta e ca la ora 21.00 isi opreste aceasta activitate culturala, probabil fiind constient ca de la 21.00 este program de liniste pana dimineata. Mie nu imi este clar daca in afara programului de liniste exista vreo reglementare referitoare la galagia care se poate face in bloc, la fel nu imi este clar nici daca pot chema politia ptr acest caz. Cealalta idee la care ma mai pot gandi ar fi sa ii scot siguranta de pe hol, in speranta sa iasa din vizuina, si sa pot schimba doua vorbe cu el. Insa aceasta metoda nu imi place, si ii pot strica diferite chestii electrice prin casa, daca ii intrerup curentul, respectiv chiar daca as reusi sa-l scot din apartament, sigur ar iesi nervos fiindca i-am intrerupt curentul, drept urmare e putin probabil sa putem purta o discutie cat-de-cat inteligenta. Eu nu il cunosc, si nici nu caut sa-mi fac probleme, daca o fi vreun personaj mai putin inteligent si mai violent. Caut metoda cea mai pasnica de a putea sa o culc pe fiica-mea la 8:30, fara probleme, si fara sa-mi tipe din camera ei ca muzica e prea tare.
Ma puteti lamuri ce lege se refera la aceasta situatie, respectiv ce solutie as putea gasi?
Question
szowy
Buna ziua,
insa el sta la etajul 3 pe coloana mea, iar eu la etajul 6 aud perfect muzica. Am fost la el de doua ori la usa, (usa lui trepideaza de la basul muzicii) si nu mi-a deschide nici o data. Am sunat si la interfon, sperand ca raspunde la el, dar fara succes.
Eu am un vecin, care regulat asculta muzica data foarte tare. Nu zilnic, doar de mai multe seri pe saptamana. Nu stiu cati decibeli
Partea interesanta e ca la ora 21.00 isi opreste aceasta activitate culturala, probabil fiind constient ca de la 21.00 este program de liniste pana dimineata.
Mie nu imi este clar daca in afara programului de liniste exista vreo reglementare referitoare la galagia care se poate face in bloc, la fel nu imi este clar nici daca pot chema politia ptr acest caz.
Cealalta idee la care ma mai pot gandi ar fi sa ii scot siguranta de pe hol, in speranta sa iasa din vizuina, si sa pot schimba doua vorbe cu el. Insa aceasta metoda nu imi place, si ii pot strica diferite chestii electrice prin casa, daca ii intrerup curentul, respectiv chiar daca as reusi sa-l scot din apartament, sigur ar iesi nervos fiindca i-am intrerupt curentul, drept urmare e putin probabil sa putem purta o discutie cat-de-cat inteligenta. Eu nu il cunosc, si nici nu caut sa-mi fac probleme, daca o fi vreun personaj mai putin inteligent si mai violent.
Caut metoda cea mai pasnica de a putea sa o culc pe fiica-mea la 8:30, fara probleme, si fara sa-mi tipe din camera ei ca muzica e prea tare.
Ma puteti lamuri ce lege se refera la aceasta situatie, respectiv ce solutie as putea gasi?
Va multumesc anticipat.
2 answers to this question
Recommended Posts