Jump to content
POLITISTI.ro

Vecin zgomotos


szowy

Recommended Posts

Buna ziua,

Eu am un vecin, care regulat asculta muzica data foarte tare. Nu zilnic, doar de mai multe seri pe saptamana. Nu stiu cati decibeli :) insa el sta la etajul 3 pe coloana mea, iar eu la etajul 6 aud perfect muzica. Am fost la el de doua ori la usa, (usa lui trepideaza de la basul muzicii) si nu mi-a deschide nici o data. Am sunat si la interfon, sperand ca raspunde la el, dar fara succes.
Partea interesanta e ca la ora 21.00 isi opreste aceasta activitate culturala, probabil fiind constient ca de la 21.00 este program de liniste pana dimineata.
Mie nu imi este clar daca in afara programului de liniste exista vreo reglementare referitoare la galagia care se poate face in bloc, la fel nu imi este clar nici daca pot chema politia ptr acest caz.
Cealalta idee la care ma mai pot gandi ar fi sa ii scot siguranta de pe hol, in speranta sa iasa din vizuina, si sa pot schimba doua vorbe cu el. Insa aceasta metoda nu imi place, si ii pot strica diferite chestii electrice prin casa, daca ii intrerup curentul, respectiv chiar daca as reusi sa-l scot din apartament, sigur ar iesi nervos fiindca i-am intrerupt curentul, drept urmare e putin probabil sa putem purta o discutie cat-de-cat inteligenta. Eu nu il cunosc, si nici nu caut sa-mi fac probleme, daca o fi vreun personaj mai putin inteligent si mai violent.
Caut metoda cea mai pasnica de a putea sa o culc pe fiica-mea la 8:30, fara probleme, si fara sa-mi tipe din camera ei ca muzica e prea tare.

Ma puteti lamuri ce lege se refera la aceasta situatie, respectiv ce solutie as putea gasi?

Va multumesc anticipat.

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua!

Un tanar s-a mutat recent in apartamentul de langa mine. De cand a venit aproape zilnic incepand cu ora 2:00 dimineata este activ, in restul zilei nu aud nimic. Cum spuneam, in fiecare zi incepand cu ora 2:00 dimineata ba asculta muzica, ba vorbeste foarte tare, tranteste usa de la intrare (atunci cred ca ajunge acasa), ba face sex zgomotos. Toate lucrurile astea le aud si ma trezesc din somn pt. ca in intervalul lui de activitate 02:00 - 04:00 este liniste perfecta si in bloc si afara si aud absolut tot de la el din casa. Am batut de cateva ori la usa lui si i-am spus toate lucrurile astea si intr-adevar muzica nu se mai aude dar in rest problema persista: discutii la volum tare, trantit de usa, harait de scaune si toate astea aproape in fiecare seara. Si eu si sotia ne-am saturat sa fim treziti in fiecare noapte si ne simtim destul de obositi din aceasta cauza. Intrebarea mea este daca sun la politie pt. aceste lucruri se poate sa primeasca sanctiune? 

Multumesc si astept raspunsuri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.