Jump to content
POLITISTI.ro

Discromat partial

Postare recomandată

Publicat

Salut.

Sunt clasa a 12-a si as dori sa dau la Academie, insa de 2-3 luni am aflat ca sunt discromat partial(o forma usoara).

Nu m-a lamurit nimeni 100% daca pot sau nu intra. Medicul din teritoriu mi-a spus ca am o forma usoara la testul ishihara la plansele cu culori cald pe cald. De asemenea, mi-a spus ca este posibil ca aceasta problema sa fie cauzata de o dioptrie pe care as avea-o, nereusind sa focalizez foarte bine. Urmeaza sa fac zilele acestea un control mai amanuntit.

M-am gandit ca as putea sa nu ma pot concentra foarte bine(vazand clar diferentele de nuante din planse) si sa pot face un control cu un aparat care sa analizeze exact simtul cromatic si sa primesc un raspuns clar. Presupun ca ar fi normal sa fiu admis cu un document care ar sustine acest fapt.

Intrebarea mea este daca exista persoane care au avut si au aceasta problema si au fost admisi. 

• 6 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Daca sunt discromst partial minor, pot obtine derogare?

Modificat de Catalinbaiamare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.