Jump to content
POLITISTI.ro

Discuţii despre sănătate, medici, spitale etc.

Postare recomandată

Publicat

Am inițiat acest topic întrucât de ceva vreme mă confrunt cu probleme de sănătate,pendulând între spitale diferite și diverși medici.Poate experiențele unor colegi care au avut norocul să găsească medicul potrivit,vor ajuta pe cei mai puțini norocoși, printre care mă număr.Așa ca vin și întreb: s.a tratat cineva la dl.Dr.Răducan,gastroenterolog,de la Spitalul Gerota? Acolo urmează să merg și chiar nu mai știu încotro să o apuc.V.aș rămâne recunoscătoare ptr păreri și eventuale sugestii.

• Marius a modificat titlul în Discuţii despre sănătate, medici, spitale etc.
  • 9 ani mai târziu...
Publicat

Domnu' Nelu Tătaru (șpagatore), medic și fost ministru al Sănătății, este acuzat de procurori DNA Iași de luare de mită. Aceștia ar avea dovezi că acesta a primit produse alimentare și sume de bani de cel puțin 100 de ori (sume între 200 - 500 lei).

WhatsApp-Image-2024-10-11-at-14_10_42.jpeg.d977dc4db9652ca0691139227516249e.jpeg

În apărarea spăgarului a sărit un medic din noua generație, Ştefan Busnatu, prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" care explică pe Facebook:

StefanBusnatu-1.png.9885094561ef4f0084bae557980f0a93.png

StefanBusnatu-2.png.8e8ef7e824b0328fb13763aed45ccc88.png

Acești șpăgari trăiesc cu impresia că dacă nu condiționează actul medical, nu e șpagă și sunt îndreptățiți să primească. 

• Apreciez 2
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Lor li se pare normal să primească pentru că, la un moment dat, nu știu dacă mai este în vigoare, era legal să primească cadouri în semn de mulțumire. Și s-au învățat așa, cu cadouri și înainte și după actul medical. Personal, nu am dat și nici nu voi da vreodată cadou vreunui medic, prefer sistemul privat de sănătate. Am întâlnit însă și în spitale de stat medici care mi-au spus din start să nu ma gandesc la așa ceva.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.