Skip to content

Discuţii despre sănătate, medici, spitale etc.

Featured Replies

Am inițiat acest topic întrucât de ceva vreme mă confrunt cu probleme de sănătate,pendulând între spitale diferite și diverși medici.Poate experiențele unor colegi care au avut norocul să găsească medicul potrivit,vor ajuta pe cei mai puțini norocoși, printre care mă număr.Așa ca vin și întreb: s.a tratat cineva la dl.Dr.Răducan,gastroenterolog,de la Spitalul Gerota? Acolo urmează să merg și chiar nu mai știu încotro să o apuc.V.aș rămâne recunoscătoare ptr păreri și eventuale sugestii.

• Marius changed the title to Discuţii despre sănătate, medici, spitale etc.
  • 9 years later...

Domnu' Nelu Tătaru (șpagatore), medic și fost ministru al Sănătății, este acuzat de procurori DNA Iași de luare de mită. Aceștia ar avea dovezi că acesta a primit produse alimentare și sume de bani de cel puțin 100 de ori (sume între 200 - 500 lei).

WhatsApp-Image-2024-10-11-at-14_10_42.jpeg.d977dc4db9652ca0691139227516249e.jpeg

În apărarea spăgarului a sărit un medic din noua generație, Ştefan Busnatu, prorector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" care explică pe Facebook:

StefanBusnatu-1.png.9885094561ef4f0084bae557980f0a93.png

StefanBusnatu-2.png.8e8ef7e824b0328fb13763aed45ccc88.png

Acești șpăgari trăiesc cu impresia că dacă nu condiționează actul medical, nu e șpagă și sunt îndreptățiți să primească. 

• 2 months later...

Lor li se pare normal să primească pentru că, la un moment dat, nu știu dacă mai este în vigoare, era legal să primească cadouri în semn de mulțumire. Și s-au învățat așa, cu cadouri și înainte și după actul medical. Personal, nu am dat și nici nu voi da vreodată cadou vreunui medic, prefer sistemul privat de sănătate. Am întâlnit însă și în spitale de stat medici care mi-au spus din start să nu ma gandesc la așa ceva.