Jump to content
POLITISTI.ro

Permis valabil sau nu ?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua am eu prieten care sustine ca am primit in locul permisului de conducere un fel de permis dar din ce am vazut e facut din carton cu un fel de tipla gen chilotel peste el si nu are niciun element de siguranta pe el, poza e ca o poza pe care o faci la aparatele acelea de la mall si lipita cu lipici sau ceva . Pare scos la imprimanta si prenumele e format din 2 nume si sunt scrise fara spatiu , pe spate sunt scrise toate categoriile iar la B e facut un fel de bifat . Mie mi se pare foarte ciudat e mare cat o jumatate de coala A4 si  nu pare emis de SRPCIV Pitesti asa cum scrie pe el. El sustine ca a intrebat politisti si ei au spus ca e in regula.. Ce parere aveti, multumesc.

Publicat

Pune o poză să vedem și noi minunea, că din cele spuse de nu ne dăm seama despre ce este vorba.

Publicat

Permisul de conducere are dimensiune standard de card bancar, sau de card ratb, si e din plastic, cam cum e un card bancar sau ratb. La rubrica 4a si 4b la data de emitere si de expirare cifrele sunt printate in relief si trebuie sa simti cand treci degetul peste permis. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.