Jump to content
POLITISTI.ro

Makarov IJ70-18AH

Postare recomandată

Publicat

Salutare, saptamana asta am intrat in posesia unui makarov si m-am gandit sa il prezint si aici.

De fapt este un makarov varianta comerciala cu inaltator reglabil si 12 cartuse in incarcator, fabricat  in rusia, la IMEZ, cred ca de Baikal. 

Arma a fost luata din Pitesti si a apartinut unui politist care din pacate a decedat, rudele lui punandu-l la vanzare. Arma cand a sosit la magazin a venit invelita in hartie si plina de vaselina, drept pentru care a trebuit sa o desfac complet  sa o curat.

Am gasit si ceva rugina dar sper sa nu fie nimic grav. O sa vad in timp.

Pana acum nu am tras cu ea dar in mana se simte bine.

Screenshot_2015-09-13-18-02-09.png

Screenshot_2015-09-13-18-04-46.png

Screenshot_2015-09-13-18-04-34.png

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

@bgi felicitări pentru achiziţie! Îţi urez să nu ai "baftă" să-l foloseşti decât în poligon. :good:

Pe de altă parte, mă uimeşti omule cum reuşeşti să te lipeşti numai la arme cu calibru deosebit. Cât e muniţia de 9x19 mm? :) 

Publicat

9x18 nu cred ca e cu mult mai scumpa decat 9x19. Plus ca deocamdata am 50 de boabe ce au venit cu pistolul.

Iar la cel de 7,65 munitia e 2 lei/buc. Deci nu e mare diferenta.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Cu prima ocazie când ne revedem să-l ai la tine, să-l uzăm puţin. :D

Publicat

Din pacate la intalnirea de luna asta nu am putut participa...deh, serviciul. Poate la urmatoarea.

Daca vand walther-ul o sa revin la 9mm.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

as dori sa-mi dati un sfat vizavi de achizitionarea munitiei pentru aceasta arma...care ar fi cea mai buna varianta raport calitate-pret?

Publicat

Adica? Ai de ales intre mai multe marci de munitie de calibru 9x18 la pret diferit? Eu as alege-o pe cea mai ieftina, pentru poligon e ok orice munitie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.