Jump to content
POLITISTI.ro

Doasare penale continuu


mradutsu
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua, va rog mul sa ma ajutati pentru ca nu mai inteleg nimic,

In data de 12 iunie 2013conducand o masina cu nr de inmatriculare pe bulgaria am fost oprit de politie pe raza orasului Valenii de munte, la control aveam asigurarea si ITP-ul expirate de o saptamana, mi sa retinut talon auto, placute inmatriculare si permis, mi sa facut dosar penal, totul a durat pana in 07 noiembrie 2013 sa finalizat dosarul cu NUP, am primit acasa ordonanta in data de 18 ianuarie 2014 in care scria ca durata de retinere a permisului a fost din 12iunie2013 pana in 07noiembrie 2013, si ca am dreptul de a conduce autoturisme,si sa merg sa imi iau permisul.

deci aveam voie sa conduc doar ca nu aveam permisul la mine. Eu locuiesc la Intorsura Buzaului, pe 20 ianuarie 2014 am plecat sa imi iau permisul, am fost oprit de radar cu viteza de 63 km,h in localitate, la verificare in baza de date eu figuram cu permis retinut si asa mam aes cu alt dosar penal, explicand politistilor si aratand ordonanta, nu au vrut sa ma asculte, cu un prieten mam dus la politia ploiesti de unde am ridicat permisul, pe 30 aprilie 2014 am primit o ordonana prin care spune ca fapta nu exista deoarece aveam drept de connducere, din nou toate bune si frumoase , pe data de 28 martie 2014 am primit o amenda radar , am platito, totul ok, ieri la intorrsura buzaului un radar din nou, cu 65 in localitate , prezentand toate actele si verficandu-ma politistul imi spune ca permisul meu e retinut si ca am dosar penal din data de 28 martie 2014, la fel si lui i-am aratat ordonantele de la judecatorii  si a spus ca nu sa implementat in baza de date cu toate ca am drept de conducere nu am voie sa conduc pt cabaza de date spunne cxa am permisul retinut, probabil o sa mi se faca iar dosar penal,   va rog sa ma ajutati pt ca nu mai inteleg de ce politisti vor doar sa isi faca treaba nu sa si faca cum trebuie, ce sa mai fac?

Link to comment
  • Marius changed the title to Doasare penale continuu
  • Moderator
  • Solution

Să te ajutăm? Cu ce?
Primeşti ce meriţi pentru că te comporţi ca un "jmeker" şi nu respecţi legea. După primirea ordonanţei de la parchet, legea te obligă să mergi la poliţie şi să depui o copie a acesteia pentru clarificarea situaţiei permisului. Pentru că tu eşti "jmeker" şi nu respecţi aceste prevederi legale, primeşti tratamentul pe care îl meriţi.

PS: Pune mâna şi învaţă să scrii în limba română, pentru că în prezent laşi impresia că eşti un agramat.

  • Upvote 2
Link to comment
  • Catalin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.