Jump to content
POLITISTI.ro

Despre tulburarea linistii publice


ElizaRamona

Recommended Posts

Buna ziua. As avea nevoie de un sfat. M-am mutat de curand intr-un bloc la etajul 4. Dedesubtul meu locuieste un individ care isi exerseaza talentul muzical la o chitara electrica. In urma cu 2 saptamani, a cantat incontinuu pana noaptea la ora 1-2, asa ca la 2 zile, cand am observat ca incidentul urma sa se intample iar, i-am sunat la usa sa ii spun sa o lase mai moale, mai ales ca eu lucrez in domeniul medical si am garzi la care trebuie sa le fac fata. Individul a parut intelegator, mi-a zis ca nu stie ca deranja vecinii (pana acum nu stiu daca vreun alt vecin are aceeasi problema ca mine), dar acum canta in afara orelor de liniste incontinuu. Eu cred ca o iau razna, mai ales ca repeta acelasi ritm ore in sir. Nu ai cum sa rezisti sa asculti ore in sir aceleasi zgomote repetitive. Am citit legea si exprimarea "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor" nu stiu daca se refera si la linistea locatarilor din acelasi bloc, pentru ca intr-un alt paragraf se mentioneaza in mod expres ca se face referire la cei care locuiesc in bloc "tulburarea linistii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00". Va rog, spuneti-mi, daca se poate face ceva si cum anume sa procedez. Am tot citit pe internet despre subiectul acesta si mi se pare aberant sa nu pot lua masuri impotriva cuiva care foloseste locuinta pe post de atelier. Ca sa nu mai mentionez ca uneori vine toata trupa (individul canta intr-o trupa muzicala) si se aude si solistul cum canta. In caz ca am uitat sa precizez, trupa canta muzica rock. Multumesc!

Link to comment

Cel mai bine ar fi să iei legătura cu poliţitul de proximitate care arondează zona în care domiciliezi. Colegul nostru va şti exact ceea ce este de făcut. O să discute cu tine, cu vecinul tău muzician, dar şi cu alţi vecini şi va găsi cu siguranţă un mod legal de rezolvare a problemei tale.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.