Jump to content
POLITISTI.ro

Probe eliminatorii

Postare recomandată

Publicat

Salut, am apelat la voi deoarece am cautat pe alte site-uri si nu am gasit raspunsul la intrebarea mea.

Examenul medical, proba sportiva ( 1000m - rezistenta , 50m - viteza , 4kg minge medicinala - 7m ) si examenul psihologic sunt probe eliminatorii,nu? Vreau sa stiu daca si proba de evaluare a cunoştinţelor este eliminatorie ( romana, engleza si istorie ) pentru Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” . Adica, daca nu raspunzi la toate intrebarile de la probleme de evaluare a cunostintelor esti "Respins", cate puncte trebuie sa iei minim pentru a fi "Admins" sau nu conteaza ? 

Va rog sa nu stergeti topicul deoarece am nevoie de aceste informatii si nu cred ca s-a mai vorbit . 

• Moderator
Publicat

Nu ştii să citeşti ori citeşti cu greutate?

Absolut toate informaţiile se află postate aici:

• Apreciez 1
  • Marius a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.