Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebari publice adresate celor din comanda M.A.I. si I.G.P.R.


Dan

Recommended Posts

Deoarece am vazut ca mai multi colegi ar dori sa intrebe sefii MAI sau IGPR de la Bucuresti despre problemele cu care se confrunta politistii am deschis acest topic, ideea apartinand colegului nostru Catalin. Aici puteti sa adresati intrebari publice care pot fi promovate pe toate caile astfel incat sa ajunga la urechile celor care cu [cenzurat] sau nu, ne conduc. Si pentru ca am initiat eu topicul o sa incep eu cu intrebarile.

1. Este adevarat domnule ministru Traian Igas, ca in curand sefii I.G.P.R. vor putea fi numiti numai cu acordul partidelor politice ? Si daca este adevarat care este legitimitatea acestui demers avand in vedere ca Politia Romana este o institutie apolitica?

2. Aveti cunostinta domnule ministru Traian Igas, ca in jud. Gorj in urma unor masuratori ale radiatiilor emise de statiile si antenele radio a fost taiat sporul de antena politistilor pe motiv ca emisiile sunt sub limita admisa sau veti proceda astfel in toate judetele ?

3. Este adevarat domnule ministru Traian Igas, ca veti taia din salariile politistilor sporul de confidentialitate ?

Link to comment

Am si eu o intrebare: Este adevarat , Domnule Ministru Traian Igas, ca trebuie sa aduceti politistii cu salariile la nivelul " politistilor locali", ca ulterior sa treceti politia la primarii?

Link to comment

un ultim zvon suna asa: dupa ce ni s-a luam norma de hrana, ni se vor lua si sporurile de antena si confidentialitate, apoi din ce ramane se taie 15%. este adevarat?

 • Upvote 1
 • Downvote 6
Link to comment

KingLIR spre stiinta sau nestiinta ta mai bine zis afla ca pe forum se afla destui "baieti" care au grija si monitorizeaza ce se vorbeste pe aici. Sa fii tu sanatos, ca sunt metode sa ajunga aceste intrebari unde trebuie, mai ales ca parte din topicuri sunt frecvent promovate de Administrator pe diferite retele de socializare. Asa ca stai in banca ta la buletine acolo daca nu ai de pus intrebari, probabil iti sta bine la "caldurica" acolo in birou.

Link to comment

Domnule ministru cum se face ca in 2010 eram cu 13% mai putini politisti decat necesarul, conform studiilor facute de dvs, iar la cateva luni deja trebuie dati afara 1600?

Au avut loc concedieri in masa sau au murit prea multi?

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Poi Elvis eu cred ca pe cei carora i-a angajat dierct si le-a luat banii nu-i pun pe nicio lista, nici la disponibilizati nici la vii. Cand spune ca suntem multi poate ii numara si pe aia.

Edited by eti79ety
Link to comment

la VN s-a transmis un mail precum ca tot personalul va si testat in scris iar cei cu ultimile note vor fi dati afara?? vi se pare normal?

Link to comment

Domnule ministru, până la urmă, cu riscul de a mă repeta şi a fi prea insistent, se aplică sau nu poliţiştilor prevederile articolului următor

art. 96 - (1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
din legea nr.161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei?

Cu stima,

...

 • Upvote 1
Link to comment

Domnule ministru va rog frumos sa ii demiteti pe consilierii foarte bine platiti care va fac sa spuneti numai prosti.

Auzi ,sunt 875 de politisti din 50000 care iau salarii de merit si excelenta !!!!

Pentru dumneavoastra, va sugerez sa studiati Ordinul 629/2008 care s-a abrogat la intrarea in vigoare a Legii 330 si veti putea cu siguranta observa ca salariile AU FOST INGHETATE LA NIVELUL LUNII OCTOMBRIE 2010 CU TOT CU SALARII DE MERIT SI EXCELENTA.

Daca veti studia cu atentie Ordinul mai sus mentionat cu siguranta il veti demite pe domnul Chesnoiu precum si pe cei care ii compun ,,ministeriala echipa".

 • Upvote 2
Link to comment

Nu in toate judetele se taie sporul de antena,in Timis inca lucram cu statiile vechi care radiaza mai tare decat tetra probabil se va taia sporul in judetele care folosesc statii TETRA :emo-yessir:

 • Upvote 1
 • Downvote 2
Link to comment

Ai sa razi , dar masuratorile unui specialist ( exclus cei care le fac cum vor ei ) spun ca statiile Tetra radiaza mai mult . Cel putin eu asa am auzit !

Incearca sa vezi cum face un aparat radio langa tine cand comunici cu o statie veghe si cum face cand comunici cu una Tetra ! :o

Edited by Eduard
Link to comment

De ce va trebuie un nr. de 10 consilieri si cu un director, 11 oameni la cabinet domule ministru si cati oameni veti da afara dintre acestia? Cu ce se ocupa acesti 10 consilieri la cabinetul dvs.?

Link to comment

1. Dl. Popa, intr-un interviu acordat EVZ, sustinea ca politistii ar trebui testati din sase in sase luni, pe nivelul de pregatire si activitate. In momentul in care a fost intrebat de dotare logistica, acesta afirmat ca nu sunt resurse si ca politistii vor trebui sa se descurce. Se stie ca unele unitati sau subunitati sunt mai bine dotate decat altele. Pe langa faptul ca, in calitate de manager, inainte de a avea pretentii de la subordonati trebuie sa le asiguri resurse, ca si conducator al unei structuri importante din Romania, nu ai voie sa vii cu o asemenea atitudine.

Si acum intrebarea:

-domnule Popa, in aceste conditii, credeti ca un politist dintr- o unitate sau subunitate de politie mai slab dotata, poate avea aceleasi rezultate ca unul dintr-o alta mai bine dotata? In aceasta situatie, cum evaluezi rezultatele unui politisti, comparativ cu colegul sau? Il dai afara pe cel cu rezultate slabe, obtinute, poate, datorita dotarii mai bune?

Edited by ticalos
Link to comment

sintagma asta e prea bine inradacinata sa dispara. evaluari bianuale..."corectate" de un personaj care si-a luat bacul cand noi terminam facultatea?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.