Jump to content
POLITISTI.ro

Caut sirena ADA model clasic si goarna TOA originala

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Caut sirena ADA fabricata la IEMI pana in anii 90, cu tonalitati clasice, folosita inca la unele masini de pompieri, cu butoane dreptunghiulare, ca la aparatele de radio vechi. De asemenea, goarna TOA (originala sau made in IEMI), culoare alba. De preferat in stare de functionare. Sunt pentru un proiect de restaurare a unei masini de MILITIE, nu ca sa o montez pe masina personala ! nu am inca nici o fotografie, insa cei care au asa ceva prin debara, stiu despre ce este vorba :naughty:

Nu ma intereseaza ADA 06 si ADA 07, cele moderne, cu tonalitatea "goarna" pt ca astea se gasesc de vanzare si in targ.

Astept oferte in PM. Va multumesc anticipat !

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Referitor la sirena ADA va pun la dispozitie cele doua fotografii pe care le-am facut cu privire la sirena pe care o detin.Nu am goarna. Sirena este functionala avand doua tipuri de tonalitati si una cu buton de revenire, precum si megafonul.Daca mai sunteti interesat va stau la dispozitie cu alte lamuriri.

post-3889-0-82930900-1315594512_thumb.jp

post-3889-0-99834500-1315594524_thumb.jp

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

S-a rezolvat partial, in sensul ca am Sirena ADA. Ramane in continuare, de actualitate, goarna TOA.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

buna ziua, scuze deranjul, stiu ca e vechi mesajul, dar sirena mai este cumva diponibila ?

• Displace 5
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Poate ca nu ma exprim eu suficient de clar in limba romana...

• Apreciez 2
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.