Jump to content
POLITISTI.ro

Tractare Autovehicul

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, am si eu o intrebare, este interzisa tractarea autovehiculelor cu sufa elastica? pentru ca a intervenit o problema cu masina familiei, fiind ramasa blocata in sinaia, si as vrea sa plec maine sa o tractez pana in bucuresti, si am auzit ca este interzisa tractarea cu sufa, tractarea fiind obligatorie cu bara metalica. Ma puteti lamurii si pe mine in aceasta privinta va rog?

Publicat

Multumesc pentru raspuns, deci cat timp sistemul de directie si sistemul de franare al autovehiculului ce urmeaza sa fie tractat nu prezinta nici un defect, pot tracta linistit acel autovehicul pe drumuriile publice.Va urez o saptamana frumoasa!

Publicat

inca o intrebare, fiind incepator (detin carnetul din data de 28 februarie) legal este vreo interdictie pentru a tracta alt autovehicul?

• Moderator
Publicat

Nu vreau să crezi că sunt răutăcios, dar dacă zici că esti începător, nu pot să nu remarc că nu te-ai prea omorât cu cititul la codul ăla rutier.

Publicat

Nu voi crede asta, pentru ca eu nu imi pot forma o opinie despre o persoana fara ca macar sa o cunosc, oricum asa incepator cum sunt pot garanta ca nu sunt acel gen de incepator care atunci cand a luat permisul a primit o masina de zeci de mii de euro, singura masina pe care am primit-o este masina in cauza ce trebuie adusa, fiind masina familiei, mai exact un logan :) . Deci legal nu am voie sa o tractez. O sa caut pe cineva cu o platforma si rezolv problema mai simplu. Multumesc de rabdare si de raspunsuri!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.