Jump to content
POLITISTI.ro

Tractare Autovehicul


IsBlacks

Recommended Posts

Buna seara, am si eu o intrebare, este interzisa tractarea autovehiculelor cu sufa elastica? pentru ca a intervenit o problema cu masina familiei, fiind ramasa blocata in sinaia, si as vrea sa plec maine sa o tractez pana in bucuresti, si am auzit ca este interzisa tractarea cu sufa, tractarea fiind obligatorie cu bara metalica. Ma puteti lamurii si pe mine in aceasta privinta va rog?

Link to comment

Multumesc pentru raspuns, deci cat timp sistemul de directie si sistemul de franare al autovehiculului ce urmeaza sa fie tractat nu prezinta nici un defect, pot tracta linistit acel autovehicul pe drumuriile publice.Va urez o saptamana frumoasa!

Link to comment
  • Moderator

Nu vreau să crezi că sunt răutăcios, dar dacă zici că esti începător, nu pot să nu remarc că nu te-ai prea omorât cu cititul la codul ăla rutier.

Link to comment

Nu voi crede asta, pentru ca eu nu imi pot forma o opinie despre o persoana fara ca macar sa o cunosc, oricum asa incepator cum sunt pot garanta ca nu sunt acel gen de incepator care atunci cand a luat permisul a primit o masina de zeci de mii de euro, singura masina pe care am primit-o este masina in cauza ce trebuie adusa, fiind masina familiei, mai exact un logan :) . Deci legal nu am voie sa o tractez. O sa caut pe cineva cu o platforma si rezolv problema mai simplu. Multumesc de rabdare si de raspunsuri!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.