Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Asigurare expirata.

Razv

Question

Buna seara, am achizitionat de curand un autoturism inscris pe RO, cu taxa nerecuperata. Pentru identificare am programare la rar pe 26 luna asta. Asigurarea mi-a expirat pe 16. Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu. Vreau sa o inscriu pe numele mamei mele, pentru a plati asigurarea mai putin. Intrebarea mea este, pot face o asigurare auto pe numele mamei sa fie valabila sa pot circula cu autoturismul? Chiar daca contractul vanzare cumparare este pe numele meu? Poate fi inmatriculata pe numele ei? Sau trebuie sa fac un contract intre mine si ea?

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Vezi ca diferenta dintre o polita de asigurare de raspundere civila auto RCA eliberata pe numele unui tanar si cea eliberata pe numele unei persoane mai in varsta nu mai este asa de mare.
O polita noua de asigurare, in vederea inmatricularii, se elibereaza pe o perioada de 6 luni, in baza certificatului fiscal de la primarie pe numele noului proprietar.

• 0

Vezi ca diferenta dintre o polita de asigurare de raspundere civila auto RCA eliberata pe numele unui tanar si cea eliberata pe numele unei persoane mai in varsta nu mai este asa de mare.
O polita noua de asigurare, in vederea inmatricularii, se elibereaza pe o perioada de 6 luni, in baza certificatului fiscal de la primarie pe numele noului proprietar.

Tin se te contrazic intre diferenta de pret de la tanar la o persoana mai in varsta. 

Eu in continuare ar trebui sa platesc peste 800 lei (Mai putin doar cu 100-200 lei de cand s-a anuntat marea reducere pentru tineri prin ianuarie) pentru o asigurare pe 6 luni la masina mea avand clasa B8 asta in timp ce o persoana de peste 40 de ani care poate sa nici nu posede permis de conducere ar trebui sa plateasca sub 500 lei pe un an intreg. Daca nu iau in calcul clasa de bonus la mine, vine ceva mai mult de 1000 lei/6 luni si inclusiv o diferenta de peste 4 ori mai mare de pret.